Linda Rosings nya läppar


Jag tycker att det är utomordentligt tragiskt när friska människor med bra utseende ger sig till att modifiera sin kropp med plastkirurgi.

Jag förstår en sådan åtgärd om någon har en dramatisk avvikelse från normalt utseende, men att en i grunden så vacker kvinna som Linda Rosing ska behöva göra det är ett mysterium för mig. Att hon redan tidigare låtit sig förstärkas med silikon är ju allmänt bekant, men uppen-
barligen har ingen reagerat på hennes nya läppar.

Att folk som bränt sig, trafikolycksoffer och andra vill att det ska synas så få spår som möjligt har jag stor förståelse för. Men jag begriper mig inte på det kvinnoideal, eller vad det nu är, som gör att redan vackra människor vill ”förbättra” sitt utseende ytterligare.


En gammal bild till vänster, den högra är nytagen..

Är det ett resultat av en alltmer extrem kommersialisering och en accelererande ytlighet så börjar det nog bli dags att ta itu med dessa fenomen snart.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

[tags]politik, unika partiet, linda rosing, plastkirurgi, silikon, ytlighet, kommersialism, plastighet, kvinnosyn[/tags]


2 svar till “Linda Rosings nya läppar”

  1. Det jag inte kan förstå däremot är varför folk jämt och ständigt ska klaga och kommentera andras liv, utseende och val!!
    Om man är avundsjuk kan jag förstå att man vill prata om hur andra ser ut och vad dom gör, men är man inte det förstår jag verkligen inte varför man överhuvud taget orkar lägga energi och tid på att bry sej om och klaga på andras liv.
    Om nu Linda vill göra sina läppar, känner att det är vad Hon vill och inte för någon annan så är det ju helt upp till henne, eller hur?
    Om hon så vill operera om hela sej, så är det ju faktiskt upp till henne, bara hon gör det för sej själv och ingen annan. Nu säjer jag inte att jag tycker hon ska göra det, för jag tycker hon är jättefin som hon är nu, men vill hon så är det ju hennes val!

  2. Jag tror folk reagerar mest på att det sänder ut väldigt dåliga signaler när en kändis gör så här. Skulle du vilja att din dotter fick intrycket att det räcker inte att ens vara någorlunda snygg, utan man måste vara absolut snyggast för att komma nån vart? att det idag ens finns en attityd att ju snyggare man är desto bättre är man, tycker jag är väldigt sorgligt och skrämmande. om jag får en dotter senare i livet så kommer jag att få henne att förstå att hon duger som hon är, oavsett om andra tycker att hon är snygg lr inte. att med operationer försöka efterlikna ett Barbey-ideal är så groteskt så att det knappt går att beskriva.