Linda Rosing vill att politiker ska utses i dockusåpor


Deras inställning är givetvis att landet skulle bli mycket bättre för allsköns kapitalägare om Sveriges Riksdag var fylld av en massa bimbos. Och det är givetvis sant till 100 %.

Enligt Expressen så har Linda Rosing nu stylats om för att passa in bland riktiga politiker. Hon visas upp på bild i tidningen utrustad med en dräkt av modernare snitt, dessutom med slips. Silikonen är snyggt maskerad genom att hon håller armarna framför i en klädsam pose. Expressen hävdar att hon bytt bort ”bimbo-
stilen”, något som hon troligen fått hjälp med av produktionsbolaget Strix Television.

Expressen: ”Inför lanseringen har medarbetare kring Linda Rosing förhandlat med produktions-
bolaget Strix om en dokusåpa om vägen till riksdagen. – Tanken är att valarbetare ute i landet ska tävla, dels om en plats på valvakan, dels om en plats tillsammans med Linda i riksdagen, säger en uppgiftslämnare.”

I normala fall när Expressen talar om ”uppgiftslämnare” så är det ett sätt att försöka dölja att de ljuger rakt upp och ner. Men för en gångs skull tror jag dem sett utifrån deras alltför uppenbara politiska agenda.

Att Strix Television gärna skulle se att riksdagens ledamöter utsågs i en dokusåpa har jag viss förståelse för. Att kommersialisera politiker passar väl in i den nyliberala och kapitalistvänliga Timbrovärld som Strix och Robert Aschberg hoppas på.

Deras inställning är givetvis att landet skulle bli mycket bättre för allsköns kapitalägare om Sveriges Riksdag var fylld av en massa bimbos. Och det är givetvis sant till 100 %.

Men hur det skulle bli för alla andra låtsas de ingenting om. Vi kan nog förvänta oss att fler än Robinsons Jan Emanuel kommer att ta plats i Riksdagen på sikt.

För kan man inte bli något annat kan man ju alltid bli riksdagsman, så lyder det uppenbara budskapet.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]Linda Rosing, Timbro, Strix Television, Robert Aschberg, Expressen, dockusåpor, Riksdagen, Politiker[/tags]


5 svar till “Linda Rosing vill att politiker ska utses i dockusåpor”

 1. Det skall bli spännande att se vilka som står bakom Rosing vilket förhoppningsvis framkommer på dagens presskonferens. Ytterligare en meningslös dokusåpa låter ju… ”kul”.

 2. Sagt av Jinge: ”För kan man inte bli något annat kan man ju alltid bli riksdagsman, så lyder det uppenbara budskapet.”
  Misslyckas som människa bli politiker, misslyckas som politiker bli landshövding, misslyckas som landshövding bli ambassadör.
  Har Linda tagit första steget mot en ambassadörspost?

 3. Angående titeln: är det inte redan så på sätt och vis? De politiker som har flest klockor runt midjan, som ställer till med mest ”underhållning” kommer längst, istället för den som tar tag i viktiga frågor och försöker systematiskt (tråkigt) behandla dessa……..

 4. Jag har lite svårt att se mig Linda Rosing som partiledare i Unika partiet och sittande i riksdagen. Nu har deras partisida öppnats.

  ”Linda Rosing startar Unika Partiet
  Hej!
  Jag heter Linda Rosing. En del av er känner igen mig från tv och tidningar. Jag har gjort en hel del spännande saker i mitt liv. Men förutom att få mina två barn så är nog det här det mest spännande jag någonsin kommer att göra.

  Politik har aldrig tidigare intresserat mig. Men på sistone har jag börjat inse att saker är väldigt fel runt omkring oss i samhället. Människor far illa på olika sätt och det har fått mig att reagera och nu vilja agera.

  Unika Partiet
  Linda Rosing”

  http://www.unikapartiet.se/

  Annica