Linda Rosing och Unika Partiet


Nyss på radions Studio Ett funderade man kring Linda Rosing och hennes Unika Partiet.

Enligt medierna
så är det ett par besvikna piratpartister som ligger bakom verksamheten, och studioreportern undrade om det hela kan röra sig om ett skämt, ett practical joke. Personligen har jag inte en aning, men jag kryssade givetvis i ja-rutan på Aftonbladets webundersökning. Jag och 5,2 % av de andra som hade svarat.

Men i ärlighetens namn så tror jag att Linda Rosing kan få ihop betydligt fler röster än Piratpartiet, Fi, Junilistan och de andra småpartierna. Därmed utgör hon ett hot mot de förhoppningsfulla i dessa små sällskap. Den enkla orsaken är givetvis att det alltid finns folk som missnöjesröstar. Och Linda Rosing har ju blivit en driftkucku redan innan så hon kommer säkert att dra röster, om det nu inte bara är ett skämt.

Det kan bli ”cool” att hävda att man ska rösta på Rosing, det kan aldrig bli något att berätta över ett glas öl att man röstat på Reinfeldt, Persson eller Piratpartiet.

Att hon har en image som super-bimbo är definitivt ingen nackdel.

Heja Linda! (Fast, nää, min röst hamnar där den brukar..)

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]politik, linda rosing, unika partiet, missnöjesröstare, piratpartiet[/tags]


7 svar till “Linda Rosing och Unika Partiet”

 1. Hon går ut med nyheten en vecka i förväg, gårdagens presskonferens ställdes in och ny planeras i morgon. Frk Rosing hittar alltid något att bli omskriven för ungefär varannan var tredje månad.

  Även om det inte blir något Unika partiet så är det ju bra att kvinnofridsfrågorna har lyfts fram och frk Rosing har ju egna erfarenheter av att vara kvinna på mäns villkor.

 2. Kruxet är att det är sån pseudovarning på den tjejen. Ok, jag ska väl inte ha åsikter om tjejer som anser att de behöver förstärkas med silikon, men jag kan inte rå för att jag tycker att de köper att de är objekt i så fall. Skulle jag vara tjej så näver in my foot!

  Men men, jag tillhör en annan generation. 68-vänstern, typ… ba…

  Dessutom ska ju missnöjesrösterna gå någonstans i år oxo. Rosing kan väl vara kul, tala om att pissa på partipolitiken då.. Men rikspolitiker borde nog vara mer lyhörda tror jag.

 3. Jinge skrev bland annat:

  ”…men jag kryssade givetvis i ja-rutan på Aftonbladets webundersökning. Jag och 5,2 % av de andra som hade svarat.”

  Jag är CHOCKAD! UPPRÖRD. Kan man inte lite på tidningarnas webbundersökningar? :-)

  mvh /Jan Garefelt

 4. Nej det bör man nog undvika :-) Jag är tämligen konsekvent när det gäller hur jag ”röstar” i sådana webbundersökningar. Har de något politiskt inkorrekt alternativ som är rent käpprätt åt hel&%¤te så väljer jag alltid det. Mycket konsekvent.. :-)

  OCH jag tror att många gör precis som jag. Du ska se vilka tokigheter jag röstat för i alla sammanhang man kan rösta med en knapptryckning..

  :-)

 5. Intressant. Mycket intressant.

  Men du har naturligtvis rätt. Det kan aldrig bli ”coolt” att berätta över ett glas öl att man röstat på Piratpartiet. För sedan när är det ”coolt” att berätta att man röstar för demokrati, rättssäkerhet och personlig integritet?

  Nej – det får nog bli Linda för min del istället.