Labour vill spåra värstingfoster


Ekot av 30-talets stöveltramp hörs allt tydligare för varje dag som går. Att USA och England leder världen mot ett alltmer totalitärt samhälle är tydligt.

Vår egen juniorminister Bodström försöker ivrigt hänga på de stora grabbarna genom att införa hemliga tvångslagar där polisen och myndigheterna – utan att folk är misstänkta för brott – ska kunna övervakas med kameror, mikrofoner och hemliga husrannsakningar.

Tony Blair i England har redan infört ett samhälle som är världens mest kamera-
övervakade. Nu ska han också lägga sig i vad unga gravida har i sin mage.

Ekot: ”Det brittiska Labourpartiet vill att staten ska försöka spåra problembarn, eller värstingar, till och med innan de har fötts. I ett kontroversiellt förslag säger Labourledaren premiärminister Tony Blair att riktigt unga gravida kvinnor utan fasta relationer ska sökas upp och erbjudas hjälp med uppfostran. De som tackar nej kan få sina bidrag indragna eller i yttersta fall barnet omhändertaget.”

Vore nu Göran Persson en riktig socialdemokrat så lyfte han luren och berättade för Blair att det inte är något förslag som hör hemma i ett samhälle där det regeringsbärande partiet bygger sin politik på socialdemokrati. Vi har själva erfarenhet av tvångssteriliseringar och liknande åtgärder som vi har all anledning att skämmas över i många decennier än.

Idéer som hör hemma under nazismen bör aldrig någonsin få dyka upp i dagens samhälle utan att berörda politiker reagerar och pekar med hela handen.

Kommer Göran Persson att ringa upp Tony Blair och uttrycka sina tankar inför detta?

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]politik, tony blair, val 2006, göran persson, fascism, england, labor, socialdemokraterna[/tags]


2 svar till “Labour vill spåra värstingfoster”

  1. Tony Blair är en ruskig djävel Jinge. Det där är ju inte det enda, men det visar tydligt vad det handlar om. Men Persson lär inte kommentera saken, han vill väl ta efter.