Kristdemokraterna sågar Jihad i Malmö!


Kristdemokraten bakom hatbloggen ”Jihad i Malmö” sågas nu av Krist-demokratiska partiet.

Hans C Pettersson har till följd av att han lagt ut hatbilderna på Muhammed på nätet sågats av sitt eget parti.

Han är dessutom polisanmäld p.g.a. förtal och dessutom anmäld till Datainspektionen för brott mot Personuppgiftslagen, PUL.

Vad det innebär för hans fortsatta karriär är svårt att sia om i nuläget, men det är troligt att Civilförsvarsförbundet nu måste skaffa sig en ny vice ordförande.

Hur det ska gå med hans plats i polis-styrelsen i Malmö vet inte undertecknad i nuläget.. Blir han Sverigedemokrat?


8 svar till “Kristdemokraterna sågar Jihad i Malmö!”

  1. Svagt av Kristdemokraterna!

    De ta ett samtal med honom! Fast vad deras medlemmar gör privat lägger de sig inte i.

    Snacka om avståndstagande som inte säger ett enda dugg. Jag tycker det är ynkligt att inte (kd) kan ta ett klart och tydligt avståndstagande från åsikterna.

  2. Bra sammanfattning Jinge! Jag tycker också att man skall bortse från ras, hudfärg samt religion när man bemöter samt bedömer människor; kriminella personer har alltid funnits och oftast varit till förtret, för oss övriga laglydiga!

  3. Skönt att see att (kd) väljer att ta avstånd från medlemmar som försöker hälla bensin på elden.

  4. Lasse: Det betyder inte att de inte bryr sig. Vad Urban i säger betyder i klartext ”Jag har inte haft tid att kolla upp att anklagelserna verkligen stämmer, men gör de det så har han satt sin sista potatis. I övrigt tänker jag ligga lågt för att inte skapa ytterligare upprörda stämningar, eftersom det knappast ligger oss till gagn i valrörelsen”. Så hade nog vilket politiskt parti som helst reagerat.