Kristdemokraten med hatbloggen Jihad i Malmö klarar sig


Polis och åklagare har beslutat att inte utreda om kristdemokraten Hans C Pettersson har brutit mot PUL och ägnat sig åt förtal.

Inte heller har man velat utreda hur han har fått tag i mitt hemliga telefonnummer som han lagt ut på nätet. Som skäl för att de inte ville utreda detta hävdade man att det bara var ett antagande.

Slutsatserna jag kan dra av detta är att man måste kunna bevisa att ett brott är begånget av en polis för att polisen själva ska utreda om det är korrekt. Och trots att det, enligt min uppfattning, är klart att han begått brottet förtal samt brutit mot personuppgiftslagen så utreder inte polis och åklagare i Malmö detta.

Jag undrar förstås om det kan ha något att göra med att han sitter i polisnämnden i Malmö?


8 svar till “Kristdemokraten med hatbloggen Jihad i Malmö klarar sig”

 1. Någon politiker sade -´de är så jävla slöa´, minns inte vem. Joooo.! Bosse Ringholm var det. Så rätt så. Polisen är bara intresserade av att åka runt i sina fordon. Ut kliver man bara om det ser lätt ut, som i fallet då de bankade skiten ur en pensionär på en bensinmack i Sthlm.

 2. Min du den gången jag frågade hur pass realistiskt det är att han blir fälld; och du svarade att han blir fälld – mitt telefonnummer var hemligt! Naturligtvis så är vårt samhälle mycket mer konservativt och maktkorrumperat än vad man kan tro vid en hastig blick. Det räcker att bo utomlands i ett stockkonservativt land för att se hur radikala människorna är där. I Sverige så levereras bilden utåt sätt av en radikal politik (jämställdhet etc.) men strukturerna är konservativa – med allt vad det innebär. Men säg mig, kan du inte överklaga på något sett – inte var det väl meningen att vissa människor ska gå omkring i regnet att utan att bli våta?

 3. Driv frågan civilt, om förtal – det kan ingen hindra dig från att göra! Du kanske vinner mycket uppmärksamhet för din sak på så sätt och uppmärksamheten kanske får det maffiosiska broderskapet runt honom att få kalla fötter, och de kanske släpper ut honom i kylan på kuppen! Mina ögon kommer då inte att tåras av de i alla fall!

  Gör som Flashback sätt ur en annons om ekonomiskt stöd, som de gjorde bland sina läsare – de fick ihop de 50 000 de behövde – så har du kanske råd också. Du kanske blir Sveriges Michael Moore på kuppen, och miljonär! Då kan du göra filer i stället för blogga – betydligt mer effektivt! ”Sätt din fanskapet.nu”

 4. Publicera namn och telefonnummer till de åklagare (tjänstetelefon)
  och poliser som beslutat om detta – så kan vi ringa som privatpersoner och idka påtryckning.

 5. Någonstans så borde Telia få förklara hur telefonnumret kom ut.
  Om man köper ett hemligt nr, så måste det ju finnas garantier för att det inte kommer i omlopp. Det är ju ändå Telia som är ansvariga, eller??
  Alternativt får dom pröjsa för att städa upp, när detta skett…

 6. Kanske kan nämna detta till Uppdrag Granskning eller nåt liknande. Det verkar vara större chans att nåt händer då än om man säger till polisen… Eller för all del, skriv in det på alla tidningars debattsidor, tipsa flashback. Du kommer tveklöst att få stöd från en stor del av oss som läser din blogg…

  Men jag håller med E, publicera namn och nummer till de personer du har varit i kontakt med så att vi andra kan ringa eller åtminstone skriva om de personer som står för en del av vår rättsröta.

 7. Inte för att det kom som en överraskning, men man blir alltid förbannad när korruptionen i ”rättsväsendet” visar sitt fula tryne. Du borde vända dig till massmedia, så kan du eventuellt få något resultat. Från polisen och domstolarna har du inte mycket att hämta.

 8. mm, tycker det är rätt allvarligt att ett hemligt nummer inte är hemligt. Om en man som Hans C Pettersson kan få ut ett hemligt nummer så lätt. Vad hindrar då dem som man verkligen vill skydda numret från att plocka ut det? Är det svängdörr in till polisens register numera eller?