Kristdemokraten bakom Jihad i Malmö valsar runt i Media!


Hans C Pettersson, kristdemokraten som driver den islamofobiska hatbloggen ”Jihad i Malmö” intervjuas idag i Stockholms Fria Tidning.

Bortsett från det hopkok av lögner och förtal som han publicerat på sin hemsida när han fick kritik för att han visar karikatyrbilderna, så framhärdar han dessutom i dumhet.

Hade han publicerat bilderna för att informera hade det varit godtagbart, men hans motiv är enbart att såra troende muslimer.

Dessutom förefaller det som om Kristdemokraterna själva inte ser detta som ett problem. Varför det är så förstår jag inte, men det framgår att så är fallet av artikeln i Stockholms Fria.

SFT: ”I sin kampanj mot islamism valde Hans C Petterson även att publicera de omdiskuterade Muhammedbilderna på sin sida. Detta kommenterades av bloggaren Jinge.

Pettersson svarade genom att lägga ut Jinges hemadress på nätet och hans hemliga telefonnummer, vilket strider mot personuppgiftslagen. Han säger att han fått tag på telefonnumret i ett press-meddelande som Jinge skickat ut…

…- Jag skickar aldrig ut pressmeddelanden. Nu överväger jag att skaffa mig skyddad adress eftersom jag efter publiceringen har blivit hotad, säger Jinge.

– Jag är medveten om att det kan vara olagligt, men jag gjorde det för att få slut på Jinges trakasserier, säger Pettersson.

Han har indirekt uppmanat muslimer att mörda mig, säger Hans C Pettersson”

Datainspektionens jurist Mats Björklund säger till Stockholms Fria: ”- För mig låter det som en olaglig handling att lägga upp personuppgifter på en blogg.”

Men Hans C Pettersson ljuger för tidningen och påstår att undertecknad indirekt uppmanat muslimer att mörda honom..

Den som vill se vad jag faktiskt skrivit om honom kan följa länken nedan. Läs också artikeln i Stockholms Fria!

Uppdatering 11.29: Jag skulle ringa ut alldeles nyss och en man lyckades ringa just då jag satte i telefonjacket. Han väste:

”- Stämmer det jag hört om dig så ska du passa dig djävligt noga i fortsättingen..”

Tack för det kristdemokraterna och Hans C Pettersson!


14 svar till “Kristdemokraten bakom Jihad i Malmö valsar runt i Media!”

 1. Jinge! jag har ”känt” dig sedan mitten av 90-talet och undrar varför jag aldrig fått ett pressmeddelande från dig!! :-)
  Sanslöst vilken snubbe att fabulera ihop storier.

 2. Varför skulle man som privatperson, bloggare eller inte, skicka utr pressmeddelanden? Och varför skicka det till ”Jihad i Malmö”?

  Knasig och otäck man, den där Hans C.

 3. Bortsätt från ev olagligheter, så är ni förvånade över att kristdemokraterna beter sig så här? Det är inte jag. Mångas lilla ”gullegubbe” Alf Svensson, sitter tillexempel i styrelsen för Svenska Israel-information. Orsaken till att Mellanöstern är den explosiva krutdurk där är, beror på att politiken där nere är än värre. Jag har inga illusioner över kristdemokraterna. Det kan gå mycket snabbt i politiken i bland. Titta på Folkpartiet i Sverige.

 4. ——————– /editerat

  Skämt åsido… att inte KD spolar honom. Men å andra sidan, valförberedelser tar mycket tid och uppmärksamhet. Men å andra sidan, det här wackot kan ge mycket dålig publicitet.

 5. Hans C Pettersson är ju en rätt så reko propagandist! Hans propaganda kräver inte så mycket tankeverksamhet, för att sätta i sitt rätta samanhang. Betydligt mer arbete måste man lägga ner på t ex Jan Björklund, Folkpartiet samt Kristdemokraternas hets – som är så mycket mer sofistikerad. Ta exemplet från USA:s senaste anfall- och attackkrig mot Irak.

  De absolut äldsta fynden från det vi kallar skriftkulturer kommer från moråden mellan Tigris och Eufrat. Och lite från Kina också! Bagdad blev år 1258 invaderat av mongolerna, som alla var analfabeter. Och mycket riktigt så brände de också biblioteket i Bagdad. Hur mycket hade inte jag, och många med mej, offrat för att det aldrig skulle har skett? Bara en bråkdel av t ex det klassiska grekiska dramat, som är en ofattbar kulturskatt, finns nu kvar. Vidare bara fragment av de antika grekiska filosofernas texter – vår kulturs grund! Alla dessa texter översattas av araber för att bevaras till eftervärden. Tack! Nästan allt brändes. Detta går inte ur tiden för varken för araber eller för andra folk – Irakier mins mongolers härjingar.
  Seden har vi bilderna från amerikanska soldar som helt passivt låter museet i Bagdad bli både plundrad och förstörd samt delvis nerbränd. Detta efter att de först ha skjutit sönder porten till museet under deras anfallskrig. Naturligtvis, både amerekanska och de Engelska befälhavarna hetsade deras obildade white trash soldater att döda allt ”turbanslödder” som var direkt orsaken till 11 september; och som helt saknade minsta uns av civiliserat och kulturellt anständighet. Jag skulle vilja se när det kablades ut över världen hur USA stod som garant för kulturförstörelsen i Irak, och hur samma befälhavare, efter påtryckningar från Washington, försöker att intala soldaterna: att detta folk, Faktiskt, har en kultur som är lite mer och äldre än bara Coca Cola! Samma kulturförstörelse som mongolerna praktiserade. Samma våldtäkt. Samma tortyr. Sätt då Kristdemokraterna och Folkpartiets uttalanden (som kan vår världshistoria lika bra som jag – om inte bättre …) i sitt sammanhang. Irakierna förväntades visa glädje av att bli ”befriande”! De förväntades, på allvar att bli lyckliga av en ockupationsmakts barbariska kulturförstörelse! Var urinnevånarna lika lyckliga när kung Leopold koloniserade Kongo också? Eller varför inte förvänta sig att palestinierna också ska visa sin lycka – de är ju ockuperade! Dessa röster är ett eko av den rasistiska kolonialrösten, ett totalt respektlöst försök att skriva om historien – där människor förväntas vara glada för att bli ockuperade. Sannigen handlar om att USA och UK vill stycka upp och privatisera landets naturtillgångar samt tillsätta en USA/Israelvänlig regim i området. Staden Bagdad har blivit invaderad många, många gånger förr. Alltid av samma orsak. Så all heder åt Hans C Pettersson som visar bombhögerns rätta fula tryne – så simpel i sin propaganda, så förutsägbar och så vulgär! All heder!

 6. Jinge! Du kan alltså inte använda din telefon och blir ständigt störd av trakasserier p.g.a att han la ut ditt telefonnummer? Jag tycker det låter som du har ett case för ett skadeståndskrav om du inte redan skickat in ett.

  Och om nån ledande kristdemokrat skulle läsa detta: Jag håller inte alltid med er, men jag respekterar er ändå som ett seriöst politiskt parti. Jag är säker på att många med mig känner samma sak. Visa nu att ni tar krafttag mot sånt här så vi kan fortsätta respektera er!

 7. Håller helt och hållet med Pontus. Men jag tror inte KD kommer att göra nånting. Förhoppningsvis finns det någon enstaka KDare med integritet som har guts att stå upp och fördöma Hans Cs excesser. Det låter ju för jäkligt om du måste ha jacket urdraget för jämnan, Jinge. Man kan ju bara undra hur många som försöker hota dig utan att komma fram. Allt stöd för din sak!

 8. Kristdemokrater, wahabister, militanta hinduister.

  Var ligger skillnaden? Har man religionen som utgångspunkt i sin politik så är det lika illa. Det är då man lyckas attrahera personer av Hans Cs kaliber.

  Vi står som sagt med dig Jinge.

 9. Ingen makthavare håller religionen som utgångspunkt för en konflikt i dag! De väpnade konflikter som i dag äger rum är alltid kopplade till realpolitiska förhållanden. Ju obildade soldaterna är -i USA t ex white trash – ju enklare är det att förleda dem. Konflikten i t ex Palestina/Israel handlar naturligtvis inte om religion; utan kampen mot en övermäktig ockupationsmakt som struntar i Haagkommissionen, Fns resolutioner etc., etc. Israel litar till USA:s vapen, terror och död!
  Både Islam, Judendomen samt Kristendomen är s.k. Abrahamitiska religioner som alla har gamla testamentet som yttersta utgångspunkt. Vill du lära något om historien så är det att religionen alltid har utnyttjas i konflikter – inte varit utgångspunkt för dem. Judarna har aldrig under hela sin existens och historien varit så fria som i de muslimska länderna att utöva sina religiösa traditioner – undantag Storbritannien i Europa. Prognomer är något kristet – åtminstånde fram till mitten av 1800-talet – då sionismen växer fram i skuggan av nationalismen.

 10. Hej
  Är så nyfiken på varför JIHADIMALMÖ forfarande är uppe
  med sina muhammedbilder, trots att de andra tydligt främlingsfientliga
  sidorna ”lagt ner” publikationen av dem.

  Ringde säkerhetspolisen och det svar jag fick var
  att personen i fråga hade bara länkat till bilderna.
  Dvs inte publicerat dem, sedan var det ju så att han ej
  låg på svenska domäner och då blev det hela ytterligare komplicerat. Säga vill vad man vill om personen i fråga, men
  han hade nog tänkt till där i alla fall…