Krigskrönikan äntligen borta?


Flera av er har sett Krigskrönikans återkomst i bloggosfären och många har kunnat konstatera – att inte allt stått helt rätt till.

Själv valde jag att ignorera bloggaren ifråga trots att han spred uppgifter som var både lögnaktiga och kränkande. Utan minsta tvekan skulle han ha fällts för förtal om saken kommit upp i domstol. Vi var väl sammanlagt ett tiotal personer som utsattes för den i många stycken tveksamma uppmärksamheten, men uppenbarligen var det inte någon som gjorde anmälan mot personen ifråga.

Jag avstod eftersom det egentligen inte är ett polisiärt problem trots att det var förtal. Den som valde att följa “krönikan” insåg snabbt var problemet egentligen hörde hemma, det var inte

hos polismyndigheten eller i rättsväsendet i alla fall. Men sedan en vecka tillbaka visas inte mer än förstasidan och det är något som i alla fall jag tar som ett gott tecken.

Bortsett från undertecknad så är det sannolikt ett antal myndigheter som känner sig lättade. Men vem vet, den kanske återvänder..

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]Krigskrönikan, Bloggosfären, Förtal, Förvirrat, Rättshaveri[/tags]


6 svar till “Krigskrönikan äntligen borta?”

  1. Jag vet inget om Krigskrönikan mer än att när jag läste den för nån vecka sedan för första gången så var det svårt att få nåt sammanhgang om nånting överhuvudtaget av vad som stod där…..och att han visste vem Bo Cavefors var.

    Det sista är ju i.o.f.s en bedrift i sig år 2006.

  2. Imponerande formuleringsförmåga du har ibland Jinge! Killen är helt slut i roten och det verkar som han har tagit någon olämplig drog och fastnat i saken.

  3. Kompis kan man knappast säga, men jag läste KK. Men sedan han började härja alltför mycket plockade jag bort länken dit. Och då tog det fart på riktigt.. :)

  4. Ja, nånting hände med den stackarn. Han hade ju ett engagemang och ett driv som ett tag såg lovande ut, men som dessvärre spårade ur.