Kommentarsregler


På denna blogg gäller endast ett par stycken enkla ordningsregler.

Kommentarer förutsätts följa den allmänt vedertagna netiketten. Det innebär att du inte får skriva nedlåtande, förolämpande eller provocerande kommentarer. Ska du kritisera någon vars uppfattning du inte gillar så måste du framföra den kritiken på ett hyfsat sätt. Dessutom ska det framgå vad det är du opponerar dig emot och varför.

När det gäller länkar så kan du länka till din blogg/hemsida i utrymmet som anges för URL:
I övrigt bör du vara ytterst sparsam med länkar. Jag är personligen ansvarig för det just du skriver i kommentarer här och du kan aldrig räkna med att jag är så intresserad att jag sitter och kollar upp länkar.

Du bör givetvis också hålla dig till ämnet för den bloggpost du kommenterar. Handlar den om ”vargar” så ska man inte diskutera annat än det ämnet i kommentarerna. Metakommentarer är således ej tillåtna.

Om någon av dina kommentarer inte syns så beror det troligen på att dessa villkor ej uppfyllts.

// Jinge


2 svar till “Kommentarsregler”

  1. Du har tydliga och enkla kommentarsregler, som närmast gränsar till ”sunt förnuft”. Egentligen är det fantastiskt att du ska behöva rensa överhuvudtaget.

  2. Jo det är sant Malte. Men eftersom jag gillar att sticka ut hakan och säga precis vad jag tycker så blir det lite turbulens mellan varven.

    Å andra sidan kan jag ju berätta att det blir alltmer sällan jag behöver rensa bort kommentarer. Den här veckan har det skett två gånger och i ena fallet var det en metakommentar, dvs en kommentar som på inget sätt hade med inlägget att göra, och i det andra fallet var det ett blogginlägg från en annan blogg som vederbörande ville lägga in som kommentar.

    Sedan dyker det från och till upp rena tok-kommentarer men dessa identifieras snabbt och två stycken är permanent (?) inlagda i mitt filter. Jag slipper m.a.o. se om de skriver nåt över huvud taget.

    Men efter att jag stramat upp reglerna lite så slipper jag oftast ifrån de värsta…

    (Bara för att jag skrev just detta fick jag just radera en kommentar som indirekt beskyllde mig för att vara antisemit. Så kan det gå när inte haspen är på.. :-)