Kommentarsregler

De regler som gäller för kommentarer här på denna blogg är busenkla. Man får vara anonym, men den mailadress man fyller i ska vara en fungerande adress till den som kommenterar.

Mailadressen syns enbart hos administratören, inga sökspindlar kommer åt den, lika lite som användare kan se den. Du får gärna länka till en tidning eller en blogg, men det ska vara en relevant länkning. Lägger du in flera länkar så är det troligt att jag inte släpper fram kommentaren. Jag känner mig nämligen tvingad att kontrollera alla länkar så att de inte går till olagliga eller motbjudande sidor, så fresta inte mitt tålamod. Givetvis kan du länka till din egen hemsida/blogg på vanligt sätt i fältet för url..

Metadiskussioner ska ej förekomma, har man sådana funderingar ska mail till undertecknad användas. Personangrepp, osakliga beskyllningar mot vem det vara må eller en nedsättande samtalston tolereras ej utan raderas direkt.

// Jinge

  3 comments for “Kommentarsregler

 1. Tommy Fredriksson
  13 oktober, 2005 at 14:48

  Läs texten i kommentarsreglerna en gång till och försök igen! // Jinge

 2. 14 oktober, 2005 at 02:07

  Vad är Metadiskussioner till skillnad från andra diskussioner??

 3. Jinge
  14 oktober, 2005 at 03:58

  Enklast så kan man säga att när diskussionen lämnar ämnet och handlar om själva diskussionen. Då blir det en metadiskussion.

Comments are closed.