Kommentarsregler


De regler som gäller för kommentarer här på denna blogg är busenkla. Man får vara anonym, men den mailadress man fyller i ska vara en fungerande adress till den som kommenterar. Den syns enbart hos administratören, inga sökspindlar kommer åt den, lika lite som användare kan se den. Du får gärna länka till en tidning eller en blogg. Men lägger du in flera länkar så är det troligt att jag inte släpper fram kommentaren. Jag känner mig nämligen tvingad att kontrollera alla länkar så att de inte går till olagliga eller motbjudande sidor, så fresta inte mitt tålamod. Givetvis kan du länka till din egen hemsida/blogg på vanligt sätt..

Personangrepp, osakliga beskyllningar mot vem det vara må eller en nedsättande samtalston tolereras ej.

// Jinge


5 svar till “Kommentarsregler”

 1. Hej Jinge!

  Jag har följt ditt bloggande sedan du tittade in hos mig, Ötterskär bogg/numera ’ foto’ (http://blogg.passagen.se/tore16).
  Är mycket imponerad av ditt skrivande, men att du kan få problem med höger krafterna och de kommer nog att öka iför valet.
  Ditt vänsterperspektiv ligger nog i tiden, då samhället kommer att bli hårdare pga. globalisering mm.
  Ett råd, försök att ligga lite lågt och skut inte dina giftiga vänster-pilar för ofta, de finns risk att du inte orkar med tryckt annars.

  MVH. // Ötterskär / TS.

 2. :-) Jag har varit socialist i hela mitt liv så nog fasen pallar jag trycket. Men tack för omtanken.. :)

 3. Skjut dina pilar oftare! Varför läser jag annars din sida? Anars hade jag ju annars läst munkhammar, liberal som jag är!