Kommentarer visas efter en stund..


Som jag tidigare skrivit (här) så dröjer det en stund innan kommentarer visas. Jag har drabbats av folk som gör grova personangrepp av sexuell natur på för mig okända människor, och givetvis oxo av ”blogspam”. Men varje gång jag sätter mig vid datorn så lägger jag in de kommentarer som kommit.


6 svar till “Kommentarer visas efter en stund..”

  1. Jag ber om ursäkt för mina rader. Jag trodde verkligen att jag var avstängd här och överreagerade. Inlägget har jag givetvis tagit bort på Trueblog.
    Mvh

  2. Borde det inte för tydlighetens skull stå något precis ovanför kommentarsformuläret? I o m att jag läst din blogg kontinuerligt så visste jag att det var modererat, men den sporadiske besökaren vet inte det.
    MovableType löser kommentarsmodereringen snyggt med en mellansida som förklarar att modereringsfunktionen är påslagen (om den är det).

  3. Bra idé. Lägg en notis i menyn att kommentarerna modereras och varför. Spam är ett otyg, oavsett om det gäller reklam eller förtalsliknande påhopp på politiker eller judar. Varför folk orkar sitta och posta dem övergår mitt förstånd. Men som bloggägare har man ansvar för det som skrivs i kommentarerna och det innebär att man ibland måste ta bort inlägg. Tyvärr.

    Annica

  4. Inte för den som inte vet vad modererad betyder. Nu vet jag det tack vare er diskussion, men det visste jag ju inte innan dess. Varje fack har ju sina fackuttryck och än har jag mycket att lära i bloggsfären.Fick en idé för ett kanske kommande projekt på min hemsida: Ett Abc för nykomlingar som vill utforska bloggar. Kanske det kanske…?