Kommentarer visas efter en stund..


Tyvärr har sidan drabbats av spammare och folk som skriver en massa skit. Inget ovanligt bland bloggar, men från och med nu så godkänner jag personligen de kommentarer som kommer in. Och alla kommer in om de inte beskyller folk för brott, eller gör reklam för olika saker som Viagra.. I normalfallet så kommer en kommentar som skrivs in inom ngn timme.. // Mvh Jinge


9 svar till “Kommentarer visas efter en stund..”

  1. Tråkigt. Själv hade jag envisa spammare häromdan, men de fick ge sig efter att jag skrev in webbadressen i ’Comment Moderation’-rutan.

  2. Jo, men nu sitter en dåre på ett offentligt internetcafé och beskyller namngivna politiker för pedofili. Men sedan undar jag om jag har möjlighet att pilla in olika IP i ngt motsvarande i WP. Ska kolla..

  3. WP Blacklist funkar bra mot ”vanligt” spam, poker-länkar och liknande. Jag tror du kan lägga till IP-adresser också.

  4. :D Jag har inte ens hittat den än.. :) Nåå, jag har mest ägnat mig åt layouten än så länge. Och nu försöker jag läsa rubrikerna på min blog med FeedReader och det funkar inte. Det BORDE gå kan jag tycka. Dessutom är det ju ett smart sätt att läsa intressanta bloggar. När jag har löst det ska jag kolla efter blacklist.. Och sedan ska jag lägga in ett hack så texterna wrappar runt hela bilder i WP.. Lite pyssel blir det.. :-P

  5. Tack. Nu har jag tankat hem. Ska kika på den senare ikväll. Du kanske har tips om var jag ska hitta det hack som gör att texten wrappas runt bilderna..? Hittade en del kul små grejer på weblogscollection, men inte det..

  6. Jag tankade inte ner något. Jag skrev in ’bokstavsadressen’ i rutan under Option-Discussion. Antagligen kan man göra på många sätt.

  7. Det är tråkigt när folk spammar andras hemsidor, gästböcker, forum och kommentarsfunktioner. Tyvärr är det ett fenomen som inte lär sluta så länge det finns mer nollor ute på nätet än ettor.

    Annica