Kom med något nytt Aftonbladet!


Nu börjar det dra ihop sig och fler och fler tester dyker upp i medierna. Idag har jag testat Aftonbladets och resultatet syns ovan.

Det är ingen överraskning för bloggläsarna här precis, men för mig själv är det faktiskt det. Jag fick kalla kårar när jag såg att siffran för Centerpartiet var så stor. 55%, men det var eftersom de inte är uppdaterade på centerns senaste galenskaper – att kasta ut ungdomar i arbetslöshet.

Men gör som jag. Gå på dessa dumheter och berätta för oss andra på vilka områden du kommit till korta. (Aftonbladets test kommit till korta..)

[ Testa, och SKVALLRA för oss andra hur det går! ]

12 svar till “Kom med något nytt Aftonbladet!”

 1. Stackare! Då hjälper det inte med Prosac! Men maila mig så ska jag fundera på ngn av miga terapeutvänner!

 2. Hahaha! Jag förmodar du menar dom hemska 31% som föll på S. Jag blev tvungen att hälla upp en whisky för att lugna ner mig;)

 3. Är inte varje test som ger vänstermänniskor högre procent på mp än s helt feldesignat? Partiet är ju centern fast med lite extra biodynamisk mossa i skägget!

 4. 60% V
  30% S
  74% Mp
  18% Kd
  34% C
  39% Fp
  4% M

  tur att jag inte får rösta :)

 5. Jag är 55% moderat och 45% vänsterpartist. Jag antar att jag inte passar in på höger/vänster-skalan. Det räcker att vara skeptisk till mångkulturalism och samtidigt vilja ha ett socialt och ekonomiskt jämlikt samhälle för att helt sakna ett parti att rösta på. Kanske är det därför som andelen osäkra har blivit så stor.

  Paradigm

 6. v 98%
  s 73%
  mp 95%
  kd 12%
  c 9%
  fp 9%
  m 0%

  Kul med (m). Men ärligt talat så blir det alltid sådär med (mp) i såna test och det är väldigt irriterande, för det stämmer inte alls i verkligheten. (mp) är ett borgerligt parti. Visserligen vänsterborgerligt, men borgerligt. Jag föredrar trots allt sossarna före mp. Jag är faktiskt direkt förolämpad av ett resultat som antyder att jag skulle stå mp nära. Men, men.

 7. Jo men Ali! Tester av det slaget kan inte annat än bli konstiga. Jag vet inte vad jag svarade för ”fel” för att få 13% (m). Men jag störder mindre av (mp) än av (c). DET var en ren snyting.. :-)

 8. v 100%
  s 55%
  mp 97%
  kd 22%
  c 25%
  fp 23%
  m 0%

  Såna här prov är en kul grej , men det är inte värt att läsa in för mycket i dem (någon som minns Political Compass?).

  Som Ali redan sagt så känns det lite märkligt att hamna så nära mp, då de i mina ögon snarare är ett borgerligt parti (som skickar fram Fridolin då och då i ett försök att framstå som lite vänster).

 9. v 85%
  s 76%
  mp 82 %
  kd 37 %
  c 44 %
  fp 24 %
  m 3 %

  Jag håller med olydig, man ska nog inte läsa in för mycket i tester som dessa.
  Men, jag känner mig i alla fall hyfsat tillfreds med mitt resultat. Dels för att jag inte hamnade på eller nära nån 100 %-are. Ett resultat som alltid får mig att undra hur det kan komma sig. Men, det är väl så, kan man sin partibok så kan man!

  För övrigt så hoppas jag att Fridolin blir miljöminister i en V-styrd regering! :)

 10. m 97%
  fp 94%
  kd 76
  c 74%
  s 11%
  mp 8%
  v 8&

  Tror att procenten hos v och mp ramlade in på ”fler folkomröstningar”. Det känns bra att aftonbladet bekräftar min politiska ståndpunkt.
  Förövrigt hade jag svårt att hitta 10 hjärtefrågor.