Judiskt terrordåd förhindradesJag vet inte vad det står, men det är säkert kul.. :-)

Enligt Ekot så har ett antal judiska extremister gripits då de var i färd med att planera att skjuta raketer mot Al Aqsamoskén i Jerusalem.

Enligt Haaretz och Jerusalem Post så var motivet att förhindra regeringen från att överge Gaza.

JP: “Three Jewish extremists are under arrest for allegedly planning to carry out an attack on Jerusalem’s Temple Mount in an effort to torpedo this summer’s planned unilateral withdrawal from the Gaza Strip, police announced Monday. The three were part of a group of nine Jewish Israeli suspects apprehended over the last month in two separate cases over alleged plans to attack the Temple Mount.“

Man kan ju tycka att det är nog med elände i regionen. Enligt Israeliska media är de försatta på fri fot, medans andra hävdar att de är satta i husarrest.

Det är skillnad på folk och folk.. Vad hade hänt om det varit muslimer?


15 svar till “Judiskt terrordåd förhindrades”

 1. I fortsättningen förväntar jag mig att slippa höra klagomål från dig om någon använder uttryck som ”muslimskt terrordåd” eller ”arabiskt terrordåd”. Jag lär inte använda något av dem, men om någon gör det.

 2. Det är enkelt Mathias! :-) Meddela Jpost och Haaretz att de ska sluta skriva så. Då kan jag ju inte citera dem..

 3. En sak man bör komma ihåg är att Israel, till skillnad från de palestinska myndigheterna, försöker stoppa terrorister.

 4. Man skulle ju kunna önska att de hindrade sina soldater att mörda oskyldiga småbarn då. Terroristerna i uniform är fyra gånger mer effektiva i mördandet enligt aktuella siffror. Och hur många tusen palestinier sitter i fängelse utan dom?

  Skulle ett antal muslimer bygga raketer för att skjuta på israeler skulle processen göras kort. Dessa män försattes på fri fot. Är det att ”göra något” tycker du??

 5. Oavsett om de har satts i husarrest eller på fri fot så har det gjorts oändligt mycket mer än vad palestinierna gör för att förhindra mord på israeliska småbarn.

 6. Fan vilken sjuk sak ni predikar för!? VAD skulle ha hänt med palestinier som gjorde raketer? Tror ni ens att de skulle hitta slamsorna efter dem? Och så länge extremisterna är försatta på fri fot så visar det ju tydligt hur oseriösa israelerna är. F.ö. Kan man inte komma och prata om småbarn från israeliskt håll heller.
  Så länge det står 4-1 i antalet dödade så visar det alldeles tydligt på hur saker och ting står till.

 7. Otroligt att israelkramarna är så på alerten när det gäller att försvara idioter bland judarna. Inte ett ljud om att det var fel. Bara palestinier gör fel. Otroligt! Inte undra på att hatet mot israel ökar från dag till dag.

 8. Jag har aldrig hitils en hört nån jude patriot förklara sig på frågan.

  Varför ockuperar ni annat terratorium som ej tillhör er.

  Backa hem till er så är ju saken klar.

  GP

 9. Fler av de som uttalar sig här och på andra bloggar är etniska judar. Huruvida de är religiösa eller ej känner jag inte till. Kanske inte så märkligt att de är partiska, för även om de är svenska så har de ju oxo en ”hemhörighet” bland det judiska folket.

  I Israel är de i minoritet, flertalet vill ha fred och stopp på ockupationen. Men här i Sverige så tycks de vara i majoritet även om några av dem är tämligen resonabla..

 10. Det är väl så att krigshetsarna, hörs högst.

  Tomma tunnor skrammlar mest.

  Jo, folk i Israel är jävligt trötta på att leva i det faktum att fruktan för sitt och sina närmaste ska bli offer för nån bombare, naturligtvis.

  Så påhejjarna härifrån gör sina religionsbröder knappast nån tjänst,
  genom att stötta kriget som lösningsmedel.

  Som jag ser det är dom arvtagare till de ideér som en gång i tiden så fruktansvärt drabbade de själva.

  Idag går judarna in över gränsen till palestina medhavda grävskopor river deras bostäder, driver folk och familjer (civila) ut till en ovärdig livssituation, nazisteska ideér snackar vi nu.

  GP

 11. De skulle blivit dödade direkt om de varit muslimer. Nu var det judar så då släpptes de direkt. Ja GP nog fan verkar det som om israel fyllts av nazister alltid.

 12. Synd att Hr 18 misslyckades med sin lösning, annars hade vi sluppit det här. Exakt hur långt menar ni att judarna ska backa? Ni är väl medvetna om att terroristernas slutliga mål är att utplåna Israel?

  Jinge: Varför raderar du mina kommentarer?

 13. Vem är Hr 18 ??

  Jag raderar alla kommentarer som inte följer netiketten.

 14. Herr 18 syftar nog på mister Hitler.

  Jag tror israels upplösande ligger lite för fjärran för nästan alla organisationer i palestina. Att bosättarna försvinner låter betydligt rimligare/mer genomförbart.

 15. ”Synd att Hr 18 misslyckades med sin lösning” Ja då var det den hittills värsta kommentaren på den här bloggen. Jag får väl överväga att placera Snoozer i spamfiltret.

  Nää Äpplet. Jag tror inte att någon organisation i palestina verkligen vill bli av med israelerna. Dessutom så är de ju beroende av varandra ekonomiskt. Men visst måste 67 års gränser gälla och bosättningarna ska väck.

  Men jag har viss förståelse för att några av de stora bosättningarna blir kvar på västbanken. Men det är ju en fråga för palestinier och israeler att förhandla om. Vägrar palestinierna så är de ju i sin fulla rätt.