Jubileum?


28 mars passerade besöksräknaren här den lite magiska siffran 1 000 000. Från den 30 oktober 2005 fram till den 28 mars 2007 har bloggen haft en miljon besök, undertecknad oräknad.

Men det egentliga miljonte besöket gjordes tidigare eftersom jag bytte räknare 30 oktober det året. Men visst är det kul att räkna besöken i sjusiffriga tal. I nuläget har bloggen drygt 4500 sidvisningar per dygn.Andra bloggar om: ,

[tags]Bloggosfären, Statistik[/tags]


6 svar till “Jubileum?”

  1. Jag började använda WordPress augusti 2004 och innan det var ”bloggen” en dagligen uppdaterad html-sida utan kommentarsfunktion, avdelning meningslöst vetande…

  2. Mja, det blir inget firande faktiskt. Det miljonte besöket inträffade i praktiken långt tidigare, fast jag kan omöjligt säga när. I höstas antagligen. Jag har ju haft hemsida sedan 1995-6 även om besöken på den tiden var något färre… :)

  3. Nu får du ta och lugna ner din svansföring lite Jinge för vi andra riskerar att få besvär med självförtroendet.

    Ett stort grattis eller ännu bättre jättekjam som teletubbisarna skulle ha sagt.

    KAS

  4. Det bör innebära att du är en av ”osynliga makten” i Sverige. Det kan du också se i både Niklas Svenssons och Thomas Mattsson, chefredaktör Expressen agerande. De vågar inte låtat dig stå oemotsagd, fast de helst skulle vilja tiga. Det är troligt att borgerskapets vapendragare är frustrerade över att så många läser det du skriver och kommer med synpunkter och utvecklar ämnet. De upplever att de håller på att förlora kontrollen över opionsbildningen och därmed rätten till vad folks tankar.