Jinge.se fortsätter som Globalpolitics.se!


Välkommen till Globalpolitics!

Globalpolitics.se

Bloggen Global Politics lanseras är en fortsättning och modernisering av bloggen Jinge.se. Ett skäl till namnbytet är bedömningen att ”Global Politics” säger mer om innehållet än ”Jinge.se”. (Jinge är smeknamn på den person som en gång startade bloggen).

Globalpolitics.se har samma basala profil som Jinge.se men förhoppningen är på viss breddning bland annat med hjälp av andra skribenter.
Jag tog över ansvaret för Jinges blogg sommaren 2012. Jinge.se har utsetts till ”Årets politiska blogg” i Sverige år 2014 av stora mediabolaget Cision, och kom på andra plats 2015. Den har under senare år vanligen legat på plats 2–3 av 800 besöksrankade politiska bloggar på Blogtoplist.se/politik.

Artiklarna på Jinge.se finns dock kvar som arkiv, som kan kommenteras fram till 1 december.

Jag är oerhört tacksam för alla de gästskribenter och kommentarer som berikat bloggen och ökat kvaliteten. Hoppas ni vill fortsätta med Globalpolitics.se!

Med över en halv miljon besök i år.

Anders Romelsjö sommaren 2018. Privat foto.

5 svar till “Jinge.se fortsätter som Globalpolitics.se!

  1. När man sätter sig vid datorn på morgnarna, så är Jinge.se ofta det första ställe man letar upp för att läsa ….alltid intressanta artiklar och roligt att efteråt läsa kommentarerna! Ser fram emot att fortsätta att följa det du skriver på Globalpolitics.se

  2. Går ofta tillbaks till artiklar som skrivits på denna blogg, hoppas att de på något sätt kommer att finnas kvar. De är ovärderliga om man deltat i någon diskussion ex på Facebook! Det vore väldigt synd om dom skulle ”gå upp i rök”!

    • Tack, planerar att de ska vara kvar framöver. Däremot ska jag ta bort en del artiklar som finns på båda siterna.