Jihad i Malmö tappar mängder av läsare


Glädjande nog tappar den krist-demokratiske extremisten bakom Jihad i Malmö nu läsare i rask takt.

Det var jag själv som uppmärksammade många på vad kristdemokraterna har för sorts folk bland sina medlemmar. Men jag anser att det har ett visst allmänintresse att peka på att det minsann inte bara är Folkpartiet och Sverigedemokraterna som har främlingsfientliga företrädare.

Enligt en normalt välunderättad källa så kommer dessutom Hans C Pettersson snart att figurera i ett av TV:s samhällsprogram vilket är tråkigt.

Tråkigt eftersom en stor del av TV-publiken kanske får sin första kunskap om bloggar genom att en sådan uppmärksamhet. Det kan förstås leda till en ny skjuts uppåt i statistiken och det är väl möjligt att han på det sättet skaffar sig en större fast publik

av folk som i vanliga fall häckar på hemsidor som Info-14, NSF och liknande.

Men tror en större grupp TV-tittare att den islamofobiska kristdemokratiska bloggen är representativ för bloggar i allmänhet – ja då är tragiken fullbordad.


6 svar till “Jihad i Malmö tappar mängder av läsare”

  1. ….dessutom kommer Hans C Pettersson snart att figurera i ett av TV:s samhällsprogram..
    Tja det finns väl ganska många lämpliga freakshows, Big Brother, Paradise Hotell mfl…

  2. Vilka partier är det som är politiskt ansvariga för det enorma utanförskap som råder för somliga grupper?
    *host host*

  3. Varför skulle någon misstolka introduktionen av ett specifikt åsiktsmedium som representativt för alla som använder den typen av åsiktsmedium? Det är ett som sagt åsiktsmedium, slutsatsen att alla som använder det skulle vara av samma åsikt är extremt långsökt i min värld, och även om jag inte direkt litar på att gemene svensk är ett geni så tror jag inte att de är så dumma heller.