Jessica Lindgrens nya tuttar


Tidningen Expressen berättar att såpadeltagaren Jessica Lindgren har köpt nya bröst för en del av den miljon hon vunnit.

Enligt tidningen har hon spenderat 50 000.- på sina nya bröst men är inte helt nöjd utan vill förstora dem ytterligare en gång. Att fröken Lindgren inte själv förstår att hon försöker anpassa sig till ett slags kvinnoideal som knappast någon omfattar är tragiskt. Att Expressen väljer att exploatera hennes tillkortakommande är inte tragiskt, det är inget annat än en skandal.

I vissa fall medverkar kvällspressen utan vidare i att överdriva och göra spektakel av människors tillkortakommanden, så länge det är ”kändisar” så tycks det mesta vara tillåtet. Ingen moral kan vara låg nog för att inte passa lösnummerförsäljarnas idéer.

Att tidningarna faktiskt beskriver människor av kött och blod innebär förhoppningsvis att folk röstar med fötterna och helt avstår från att köpa Expressen.

Andra bloggar om: , , , , , ,

[tags]Mediekritik, Jessica Lindgren, Kvinnoideal, Dockusåpa, Silikon, Bröstförstoring, Exploatering[/tags]


4 svar till “Jessica Lindgrens nya tuttar”

  1. Ja, vad hjälper det att jag hellre skulle vilja läsa om någon som startat en bokcirkel…? Eller? Tänk om jag inte är ensam om att innerst inne efterfråga reportage om folk som gör något för sig själva eller andra som inte är bara på ytan?

    Tänk om det skulle lyfta samhället att få läsa sådant i stället? Tänk om det är så enkelt att rätt och viktiga saker i tidningarna påverkar människor mer än att vi har den eller den regeringen? Någonstans där kommer denna något missriktade och missförstådda litteraturkanon in och någonstans där försvinner skolbränderna och vi behöver inte länge bli en nation av angivare…En touch av töcken över mina funderingar fortfarande, men kanske något att meditera över…

  2. Upp till bevis nu Jinge :-) Visa att du har en bildblogg, Den här artikeln är det välan extra viktigt med det visuella :-)Har alltid gillat stora brön…

    GP

  3. Vill du kolla på plast så gå ut i köket och titta på någon plastbytta. Vill du känna på plast så gör likadant..