Jag håller på att mörda min älskling..


Ja det är precis få förbenat dramatiskt som det låter. Jag känner mig tom i huvudet och retlig.

Men en märklig effekt är att min vilopuls gått ner till 45 slag per minut. Nu, sena kvällen, ligger den på 50+ ett par slag. Jag har nu varit helt fri från nikotin i ca 70 timmar, med andra ord så är det tre dygn om ett par strax.

Jag gjorde ett försök för ca en månad sedan. Nästan ett dygn klarade jag då. Jag känner mig lite duktig just nu för jag tänker inte på snuset varenda sekund. Bara varannan.. :)

Men det känns väldigt märkligt att vara alldeles varm i fingrar och tår.. Och snus är gott..


En bild på min älskling..


7 svar till “Jag håller på att mörda min älskling..”

  1. Kämpa på du. Testa Johnnys ingefära-snus om det blir alltför svårt. Ta en dag i taget. Låt inte snuset bestämma. Du bestämmer.

    Säger en storrökare som dock inte har funderingar på att lägga av, men tycker att alla som kan bryta ovanan med både snus och cigaretter är förbaskat stronga och beundransvärda.

    Annica

  2. Jag lyckades göra uppehåll i snusandet i januari och halva februari, med hjälp av hushållspapper under läppen. Det lurade hjärnan ganska bra… snusar lite mindre sen dess i vart fall. 2 dosor portion i veckan ligger jag på nu, (tidigare 3-4).

  3. :-) Det var en variant det oxo.. :) Själv ligger jag på 0 fortfarande med varenda gång jag käkat nåt så fladdrar överläppen av begär.. :)