Israels advokater och sanningenFör säkerhets skull valde jag en snäll illustration av det för stunden rådande läget..

Nyss fick jag ett mail där jag beskyl-ldes för att ha raderat en kommentar skriven av en av Israels advokater.

Som vanligt så är det uppdiktat från början till slut. Samtidigt kan jag inte underlåta att känna lite sorg över sakernas tillstånd. Det är helt omöjligt att kritisera staten Israel utan att Israels advokater skriker sig hesa av indignation och det enda som kommer över deras läppar är ett visst a-ord..

Då något annat sipprar fram är det ofta ljug jakt igenom utan den minsta blygsel. Den som vill till fullo inse vidden av denna bloggpost rekommenderas att ta del av den bloggning jag länkar till i högerspalten. Läs bloggposten och sedan kommen-tarerna. Jag lovar att det har ett visst underhållningsvärde..

Men samtidigt är det trist att det ska bli sådant tjafs. Men det kanske är just det som är meningen eftersom advokaterna har så få argument för att försvara israels agerande? Meningen är kanske att jag ska spärra kommentarsmöjligheterna på ”vissa” poster..? Eller hålla tyst med mina synpunkter på Israel..?

Samtidigt så måste jag be läsarna om ursäkt för detta tjafs. Detta är precis vad som menas med en META-diskussion och framöver kommer jag att försöka att stoppa det innan det urartar till diverse lögner och osanna beskyllningar.

”Advokaterna” är välkomna att skriva, men jag kommer att vara konsekvent när de börjar fara med osanning.

I bibeln lär det stå: ”Du skall icke bära falskt vittnesbörd mot din nästa”. Jag hade inbillat mig att det fanns något mot-svarande i judiska moralregler..

Andra bloggar om: , , , , , ,

[tags]politik, mellanöstern, antisemitism, israellobbyn, israel, Gus Tikotzinsky, Gösta Tixell[/tags]


2 svar till “Israels advokater och sanningen”