Israelkramare ÄR idioter!


Igår skrev jag ett inlägg som ställde frågan i rubriken om israelkramare är idioter. Idag vet jag svaret.

Jag fick 10-12 kommentarer till det inlägget igår av dessa är det bara några stycken som jag kan visa upp. De andra är så hatiska att jag förstår att de är skrivna av en mycket sjuk person. Vederbörande har ett ”namn” men det är inte sitt verkliga namn han använder. Igår skrev han kommentarer från med tre olika IP-nummer, varav två var från anonym-iseringsservers, en i USA och en i Tyskland.

Men alla IP-nummer är nu spärrade i mitt spamfilter så fler kommentarer från den personen kommer inte förrän veder-börande kommer förbi någon annan dator. Jo, jag anser mig veta vem det är men att bevisa är lite svårare.

Nu på morgonen vaknade jag tidigt och fann min mailbox knökfull. Ett 50-tal mail från olika pornografiska hemsidor där jag skulle bekräfta att jag ville ha deras veckobrev, plus ett antal ”tips” om vilka artiklar jag borde läsa i Jerusalem Post och på olika högerextrema hemsidor som alla hyllar den israeliska högerns national-sionister.

Psykiatrireformens baksida…

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

[tags]politik, mellanöstern, israel, likudnickar, nationalsionister, israelkramare, stalkers, psykiatrireformen, bloggosfären[/tags]


Ett svar till “Israelkramare ÄR idioter!”

  1. Det är ett hårt jobb att ha starka åsikter :) Riktigt schysst blogg du har, är själv nybörjare så jag hittade din av en slump. Mycket vettig läsning.