Irak blir familjen Bushs historiska fiasko


Att republikanerna i USA sakta men säkert är på väg att byta åsikt i Irakfrågan har jag påpekat flera gånger.

USA befinner sig nu i en situation där man snart måste ge avkall på sina tankar om en yrkesarmé och återigen börja drafta in soldater. Självklart eftersom inga frivilligt vill låta sig slaktas för en meningslös sak.

Som DESSUTOM bygger på lögner och bedrägerier..

På vissa s.k. ”tankesmedjor” är väl pannorna idag så djupt rynkade att ett russin ter sig lika slät som en pingisboll..

Nej det går inte alls bra för USA. Bara idag talas det i media om 40 döda och 20 upphittade lik. Och klockan är inte 08.00 när jag skriver dessa rader.

Det är trist att både irakier och oskyldiga ockupanter dödas. Men som vanligt sitter de verkliga skurkarna säkra i sina hemländer vare sig det nu är USA eller England..

Här tänkte jag ta in en bild på ”det blå skåpet”, men jag tror knappast att jag behöver det. Eller hur..?


Ett svar till “Irak blir familjen Bushs historiska fiasko”

  1. Det skall bli intressant att se när dom skrotar idén med yrkesarmé. Det är ju en demokrat vid namn Joseph Bidén som är en av krafterna bakom att återinföra lotteriet.

    Det kan ju dock tilläggas att förberedelser för lotteriet eller Selective Services (SSS) som det heter har pågått i ett par år nu (man kunde te.x. läsa om det i Project Censored 2005). Te.x. så har lagstiftning som tidigare ignoreras börjat prioriteras när det gäller DMV (Vägvärket) skall skicka information till SSS för ALLA som tar körkort. Dessutom kommer kvinnor och studerande inte vara undantagna. Inte heller Kanada kommer vara en friort för framtida tvångsintagna soldater – då Kanada har skrivit på ett avtal med USA om hur folk skall få passera gränserna (en del av PATRIOT ACT om jag inte minns helt fel!)

    Frågan jag ställer mig dock är hur Bush skall ”sälja” det till folket. Han har ju sagt ”on the record” att ”There will be no draft” (löst taget ur minnet). Det vore vore ju inte första gången Bush gjort tvärtemot vad han sagt – men jag tror att detta är något där han kommer få saligt mycket skit för om han gör.

    Man kan ju spekulera att Bush regimen i vanligt orwelliskt dubbleprat-manér kommer kalla det för ”Obligatorisk Patriotism” eller nått i den stilen ;-)