Ikväll passerar min blogg två miljoner besök


Det är förstås avdelning värdelöst vetande, men samtidigt så är det självklart roligt. Två miljoner besök är himla många besök, om man säger så…

Dock ej jämförbart med t.ex. Aftonbladet som har så många besök – varje dag!

Jag skulle tro att siffran passeras någon gång mellan 18.00 – 22.00 om inte trafiken mattas på ett dramatiskt sätt. Tyvärr är jag långt ifrån säker på att jag själv kan se VEM som blir besökare 2 000 000, enda chansen är förstås att göra räknaren publik, så att den syns vilket jag gjort från och med nu… (högerspalten)

Den som lyckas få de magiska siffrorna 2 000 000 bör sända en skärmdump till mig så att jag i efterhand kan kontrollera.

Värdelöst vetande II: Antalet unika besök är enligt Statcounter drygt 1 000 000…Twingly

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

[tags]Bloggosfären, Besöksräknare, Bloggar, Intressant, Nyligen, Twingly, Knuff, Lemonad, Bloggportalen, Jinge, Politik[/tags]


14 svar till “Ikväll passerar min blogg två miljoner besök”

 1. Jag har inte skrivit ”besökare” i rubriken står det BESÖK, likaså i texten. Hur är det med grammatiken?

  Av din kommentar förstår jag att du ogillar detta… :-)

 2. Egentligen Jinge så borde du ta blogg semester i sex år så vi som ligger efter kan komma upp i hasorna, som det är nu ökar ju avståndet hela tiden och oro börjar sprida sig i bloggosfären.

  Fair play är det inte ju ;)

 3. Jotack AK! Det ramlar in ett antal klick även på sponsorerna så i den här takten har jag nog tjänat in $ 100 lagom till jul, typ.. :-)

  Google betalar ut först då det klickats på sponsorerna så att man når upp till just 100 dollar, men alla bäckar små som det heter… :-)

  Ptja KAS, än är det drygt 1000 besök fram till den magiska siffran, men skulle den INTE dyka upp före 18-19.00 så får jag välan skriva nåt mer, typ, ba…

 4. Grattis Jinge! En suverän blogg har givetvis en massa besökare. Dessutom skriver du om aktuella saker och oftast både bra och roligt, det är mycket värt och därför får du många besök! Grattis igen!

 5. Varför ska jag ogilla detta? Det är väl bara roligt för dig om du har mycket besökare.

  Men jag tycker fortfarande det är sidvisningar som är det rätta ordet.

  Om jag får besök här hemma så är det bara ETT besök oavsett hur många rum den personen går in i. Men flera rumsvisningar. ;)

  Hur som helst, lycka till med din blogg. Och jakten på de där pengarna innan jul. Kan vara väl behövligt till jul. :)

 6. ”enda chansen är förstås att göra räknaren publik, så att den syns vilket jag gjort från och med nu… (högerspalten)”
  Jag kanske är blind… men jag ser inte räknare.. :/

  För övrigt, grattis! :)

 7. Tyvärr tror jag att det inte blir någon ”dom”. Jag skulle tro att åklageriet ger honom ett strafföreläggande. Han vore ju korkad om han inte köpte en sådan lösning.