Ibland blir jag trött på att blogga


Det händer säkert alla som bloggar, i alla fall ibland. Det är just så det känns idag.

Möjligen beror det på det annalkande valet. Jag är nämligen trött på valet också. Trött på politik, och trött på att skriva om politik varje dag. Det har jag gjort praktiskt taget varje dag i tre år nu varav två på den här bloggen. Det känns som att jag redan har skrivit allt, hundra gånger dessutom.

Jag läste att Kjell (KAS bloggarna.se) tänker låta sin blogg bli fotoblogg efter valet. En idé som jag också har varit inne på länge nu. Tänk att bara skriva 2-3 nya blogginlägg i veckan och uteslutande bilder och resonemang om fotografering. Men ta det inte som ett löfte. För i veckan registrerade jag en ny domän (hemsida) som heter http://borgarna.se

Visst låter det opolitiskt? Och en fotoblogg har jag redan, http://bilderblogg.se även om den för en tämligen tynande tillvaro och för närvarande är omdirigerad hit.

Men hur ska man kunna hålla pekfingret i styr så länge risken finns att Reinfeldt ska bli statsminister? Så länge Israel fortsätter att bryta mot varenda FN-resolution som fattats mot dem, så länge Bush och Blairs – Kriget mot Terrorismen handlar om att ha ihjäl lika många muslimer som Hitler dödade judar? Nä, jag lär nog fortsätta att slita på pekfingret..

Andra bloggar om: , , , , ,

[tags]politik, bloggosfären, fotoblogg, blogga, borgarna, bilderblogg[/tags]


2 svar till “Ibland blir jag trött på att blogga”

  1. Jepp, driftstörningar. Vet inte säkert vad det var, men troligt var att en annan site på mitt webbhotell tog all kräm. Förhoppningsvis fixat, men troligen kommer det att kunna bli ett och annat avbrott till innan det är helt uppordnat.