Hur har bloggaren fått tag på mitt hemliga nummer?


Är det via någon av Hans C Petterssons poliskontakter eller några kontakter i Civilförsvars-förbundet?

Det blir nu ytterligare en sak som blir föremål för polisutredning. Jag har gjort en kompletterande anmälan till polisen eftersom jag tror att han kommit över telefonnumret på ett sätt som strider mot lagar och förordningar. Och det är inte heller omöjligt att en polis är inblandad i brottet..

Hans C Pettersson är dock härdad, han har varit i blåsväder förr. Enligt en artikel i Aftonbladet så tycker han att det är sunt att polisen pekar ut ”negrer”.

Aftonbladet: Kristdemokraternas ledamot i Malmö polisnämnd försvarar polisens faxmeddelande om ”negrer” och ”araber” som slår ner och rånar svenskar. ”– Ett sundhetstecken”, skriver Hans C Pettersson i ett pressmeddelande.

För övrigt har jag redan fått ta emot telefonsamtal med anledning av att Hans C Pettersson publicerade mitt hemliga telefonnummer. Nyss ringde en person som låtsades ha kommit fel, egentligen sökte han Pettersson ljög han. Efter en kort stund sa han att jag är kommunist. Sedan hävdade han att han var jude..

Personen som ringde var inte jude. Han var bara en vanlig förvirrad höger-extremist. Tack för det Hans C Pettersson!

[ Aftonbladet om Hans C Pettersson ]


18 svar till “Hur har bloggaren fått tag på mitt hemliga nummer?”

 1. // Texten struken även om jag håller med till 100% //

  Tänk på kommentarsreglerna! / Jinge

 2. Mja, nu har inte Eniro AB hemliga nummer utan de hänvisar alltid till – polisen. Och pajsaren sitter i polisstyrelsen.

  Har han fått hjälp så kommer han även dra med sig en polis..

 3. Ja, man får verkligen hoppas att din polisanmälan leder till resultat. Desvärre verkar poliser ha en viss förmåga att undvika att bli dömda. Mitt förtroende för rättssamhället är inte riktigt på topp efter den totala frånvaron på ansvarsutkrävande efter Göteborg 2001.

 4. Så har det totala hjärnsläppet fått ett ansikte. Att det skulle sitta på Kristdemokraten och tillika Civilförsvarsförbundets vice ordförande Hans C Pettersson, var kanske inte en högoddsare i sammanhanget.

  Hasse driver nämligen den ökända bloggen ”jihad i Malmö- noteringar om islamism och andra antidemokratiska rörelser”.

  Titeln är totalt vilseledande eftersom en räkning av inläggen (Tack Mattias på Höjden) i augusti 2005, visade att av 67 inlägg, så handlar 64 om islam och islamism. 1 handlar om CMR, 1 om en konstig bild i London och 1 handlar om rädsla för terrorism. Så mycket för ”andra antidemokratiska rörelser”.

  När det framkommer att samme bloggare är djupt engagerad Israelvän samt dessutom publicerade JyllandsPostens ökända bilder på Muhammed, så kan man lugnt konstatera att Hasse seglar under falsk flagg.

  Att bloggen beskrivs som en ”hatblogg” mot Islam, är med största säkerhet en adekvat beskrivning, förmodligen skulle Hasse ta detta omdöme som en komplimang för sin verksamhet.

  Nu påstår alltså Hasse att han ”för först gången under 40 års politisk[!!!] verksamhet fått motta något som bara kan uppfattas som ett dödshot.”
  Detta är givetvis inget annat än höjden av ryggradslöshet; mannen som driver hatblogg mot Islam, går nu in i rollen som martyr, offer för smutskastningskampanjer!!

  Just, det! Man skakar lite lätt på huvudet åt dessa bisarra galenskaper.

  Nu beskyller alltså Hasse, Jinge, för att ha ”publicerat ett fotografi på mig för att underlätta för mördarna”.

  Eftersom Hasse hittills har visat upp en tankeverksamhet på en Guldfisks nivå (Ursäkt till Guldfiskarna för detta påhopp) så kan man enkelt avfärda påståendet som ren idioti.

  Den enda anledningen till att någon kommer att lyfta ett finger mot Hasse, är på grund av hans eget handlande, Bloggen och Muhammed-bilderna.

  Hur detta ska läggas Jinge till last framgår inte – men i den förvrängda verklighet som Hasse uppenbarligen befinner sig i, så är nog allt möjligt. Medicinering kan eventuellt hjälpa…

  Det var alltså Hasse, som på helt eget bevåg publicerade dessa bilder som muslimer finner kränkande – vilket Jinge bloggade om.
  Att detta ökar Hasses risk för att råka ut för otrevligheter, jämfört om man hade avstått, är naturligtvis ett fullständigt korrekt påpekande, även från en som Hasse anser är en ”tokig kommunist”.

  Om någon med illasinnat uppsåt skulle vilja ha tag i Hasse, så har han varit vänlig nog att lämna spår värdiga en elefanthjord skenande genom Malmös största köpcentra, Triangeln…

  En enkel sökning på Hasses namn, som man lätt hittar på hans hatblogg, genererar 2 bildträffar på Google. En där han ser ut som en person vars ”vindsvåningen är obefolkad” milt uttryckt, och en där han försöker likna en ung Göran Persson.

  Om man gör samma sökning på Eniro, så hittar får man hemadressen, en ny sökning på Google ger arbetet…

  I sin straffbara uthängning av Jinge, ville Hasse profilera sig som kommunistbekämpare, som på grund av detta bland annat ”knivhuggits i handen vid en Vietnamdemonstration.” När man ser till hans författarskap och logik kan man lätt tro att kniven hade träffat huvudet…

  Inför stundande riksdagsval kommer det att bli intressant att se om Kristdemokraterna ser Hans C Pettersson som en tillgång, eller en belastning.

  Tyvärr är inte svaret självklart.

 5. Tycker att Pettersson är en värdig kandidat för KD. I alla fall är han ju lite mer ärlig än alla de andra KD:er som figurerade i uppdrag granskning när dessa besökte valstugorna med dold kamera inför förra valet.

 6. Ja har tänk på en sak; ”hycklare” är en gammal fin förolämpning som oftast fungerar bra. Ty alla verkar ogilla en hycklare. Det är i sig lika märkligt. Hitler var inte någon hycklare utan han var öppen och sa rent ut vad han tyckte och ville göra. Om nu Hans C Peterson står för vad han verkligen tycker i det han skriver, som Rasmus påpekar, vad hjälper då att ”avslöja” honom? Hur avslöjar man en person som inte hycklar; och just frånvaron av hyckleri, gör det en person bättre, alldeles oavsett från hans åsikter? Är det inte uppsåtet man bör granska när man bedömer en person – inte ärligheten?

 7. Rasmus & E:
  Vad jag vet så har ingen anklagat Jihad-Hasse för ”hyckleri”.
  Han är säkert helt ”ärlig” i sin demonisering av Islam.

  Han verkar tro att det handlar om yttrandefrihet, något som Radio Islam också hänvisade till…

 8. Möjlige är jag naiv, men jag tror inte att idioter som vår vän HC gör någon speciell ”skada”.
  Är mer rädd för de andra ”extremister” inom KD som kommer i snyggare förpackningar rent åsiktsmässigt.
  Slika personer har större möjlighet att lämna sina fotavtryck i huvudet på vanliga Svenssons än sjuka personer som Hans C Pettersson.

 9. Läste precis inlägget hos Hans C om Jinge. Hans länkar till bloggen ”Alicio i underlandet” för att ge exempel på andra som ogillar Jinge. På den bloggen kan man läsa följande:

  ”Jinges olagliga blogg går ut på att i brott mot Personuppgiftslagen regelbundet hänga ut bloggare och kränka folks integritet om de inte tycker som han gör, enligt exemplen ovan.”

  Är det inte lite komiskt att Hans C Pettersson länkar till den där texten i samma inlägg som han ”hänger ut” Jinge med hemligt telenummer och allt? =)

 10. Rasmus:
  Absolut!
  Vänner av kalibern Jihad Hasse, attraherar möjligtvis nynazister och och grovt rasistiska personer.

  Apporpå sånt såg jag att Centerns motsvarighet, (den numera avlidne) Sjöbo-Olle, som slängdes ut ur Centern, numera hyllas öppet på främlingsfientliga sidor….

 11. Detta är ett klart exempel på hur bodströms-samhället kan missbrukas. Det illustrerar väl att hur informationen i rätt händer inte är några problem, men när avskum inifrån missbrukar systemet så blir allt fel.