Högeralliansens problem


Att högeralliansen har problem har vi märkt, och fler och fler kommer de bli ju närmare valet kommer.

För ovanlighetens skull ska jag citera PJ Anders Linder: ”- Nu är det för mycket surr mellan de borgerliga partierna. Visst, de är fyra olika organisationer med behov av att profilera sig var och en för sig. Men det fungerar inte att bestämma att ett område – som skolan – ska vara ett samarbets-område och sedan göra soloåkningar trots att man enats om en gemensam hållning.”

Det är inte bara skolan det kommer surras kring. Det kommer att bli småbråk om många saker fram till valet. Krist-demokraterna ligger farligt nära gränsen för att åka ut och de kommer garanterat att ”profilera” sig så att deras väljare känner igen dem. Dessutom har höger-alliansen vandrande bomber i form av olika folkpartister.

Maud Olofsson har också visat sig vara tämligen lösmynt. Hon tycker till om än det ena än det andra. Sådant håller givetvis inte som PJ mycket riktigt påpekar. Och om man bortser från Anna Sjödins fyllerunda så har valrörelsen fram tills nu

varit tämligen befriad från skandaler. Men de kommer, var så säker.

Egentligen bryr jag mig inte ett smack, men visst har det ett visst underhållnings-värde att studera hel- och halvpudlar..?

Andra bloggar om: , , ,

[tags]politik, valrörelsen, högeralliansen, pudlar[/tags]


4 svar till “Högeralliansens problem”

  1. Problemet är de som är ointresserade av politiken och i stället väljer efter skandaler. Det är till dem skandalskriverierna vänder sig i politiskt syfte. De brukar kallas ”nyttiga idioter”.

  2. Ett givet svar från folk på vänsterkanten. Beror det månne på att i stort sett alla skandaler härör från s+v?

  3. Micke:

    Alla skandaler? Tror du att du får veta något om skandaler från andra kanten är du osedvanligt blåögd. En så kallad ”nyttig idiot”!

  4. Tror nog att s och v jobbar på att leta upp just sådant! Och vissa har ju redan presenterats både i tidningar o bloggar.

    Men det intressanta med ”vissa” sk skandaler är att dom visar lite av den elitismen och känslan av att vara onåbara ibland vissa av våra politiker.

    Om du sedan anser att jag är en nyttig idiot; tja det får stå för dig, och säger kanske mer om dig än om mig