Heja Norge!


Idag när jag kollade besöks-statistiken upptäckte jag att 53% av bloggens besökare kom från.. Norge!

Skojigt att de hittat hit och det beror på allt surr om Aftonbladet som slagits upp stort av det norska Dagbladet. Jag tyckte att det var lite konstigt att det hade kommit 600 unika träffar på bara en timme och nu vet jag varför.

Vill du kolla Dagbladets artikel så klickar du på länken under den norska flaggan.

Aftonbladet får sina fiskar varma även i Norge..

Andra bloggar om: , , ,

[tags]mediekritik, norge, dagbladet.no, aftonbladet[/tags]


3 svar till “Heja Norge!”

  1. Vilken toppenbra tidning! Den kommer jag att läsa hädanefter – hittade både ett och annat läsvärt. Om att kriget i Irak börjar likna det som var i Vietnam, t.ex. En mycket bra artikel som tydligen bara finns på nätet. Och en nästan humoristisk artikel om att Iran angriper USA i Dataspel – de planerar att göra ett sånt spel i vart fall – kommentarerna var lite kul. ;-)

  2. Ja, så kan man ju också göra. Fast man tycker kanske att man om man ska skriva om andra länders tidingar kan klara av att ta en egen bild eller åtminstone en egen faximil, själv från en tidning.

    Annars riskerar man ju att ha lika fel som när luf-ordföranden Malm gick på vad en tidning i Jerusalm skrev om Iran och jude-bindlar. Även om en blogg i princip borde jämställas med annan press så är det ju inte riktigt lika säkert att stjäla bilder och info från blogg-världen.

    Eller så är jag bara avundsjuk för 600 norksa besökare.