Har SvD tröttnat på Twingly?


De senaste dagarna har jag tyckt mig märka att Svenska Dagbladet inte haft några blogglänkar från Twingly.

Jag är givetvis inte helt säker eftersom jag inte har tittat igenom hela deras hemsida, men nu på morgonen verkar det som om de istället satsat mer på läsarkommentarer. De artiklar som finns på hemsidan just nu verkar i många fall kommenteras av läsarna, knappast bloggarna.

Jag har e-postat Twingly och frågat men har ännu inte fått något svar. Om min förmodan visar sig stämma så tycker jag att det vore tråkigt. Det roligaste vore förstås om alla hoppade på och lät bloggarnas kommentarer synas. Det jag saknar mest är Dagens Eko, men givetvis skulle det vara skojigt om kvällstidningarna också hängde på. Bloggportalen i all ära, men man kan inte beskylla den för att vara snabb.

Om SvD har tröttnat så skulle det vara roligt att veta varför?

Andra bloggar om: , , , ,

Uppdatering 12.00: SvD länkar, de var sena i starten…

[tags]Bloggosfären, Twingly, Svenska Dagbladet, Kommentarer, Politik[/tags]Nyligen.se


8 svar till “Har SvD tröttnat på Twingly?”

 1. Både DN och SVD har slutat med twingly på större nyheter och artiklar. Ligger mest kvar på notiser och liknande nu.

  Som exempel så har inte DN några blogglänkar på gårdagens största nyhet, den om Johanna Sällströms bortgång, som dessutom var den mest lästa på hela dn.se igår.

  Samtidigt har jag fått runt 30 träffar från en notis angående en inrasad vägg på cloettafabriken i Ljungsbro.

 2. Hej!

  Har ni exempel på artiklar där det borde synas blogglänkar? DN har fått 75 inlänkar från bloggar hittills idag (kl 12). Jag har bara gjort stickprover, men inte hittat någon artikel där blogglänken inte syns. Samma på SvD, se även kommentar från SvD på bloggenbent.dagenspolitik.se.

  Mvh
  Martin Källström

 3. Det borde väl annars vara mest användbart på ledarsidan, den får man ju annars aldrig kommentera.

 4. Jag ringde Svenskans webbavdelning vid åttasnåret i morse i samma ärende och de sa att det var något tekniskt problem och alls inget avsiktligt.
  Jag ringde naturligtvis i förhoppningen att hitta en nyhet om att de ledsnat på blogghorandet men ingen nyhet fick jag, och inte du heller, bara ett tekniskt problem. ;)

 5. Kanske – i DN:s fall – beror på den länk till Swedish Hardcore Chicks som i förrgår morse, genom Twinglys förtjänst, fanns vid artikeln om Dixie Chicks Grammy-framgångar …