Här har Piratpartiet sina nya Banners!


Idag skrev jag om Aftonbladets webbundersökning om Piratpartiet..

Jag fick en kommentar som tyder på att de menar allvar, och att huvudskälet är att motarbeta Bodströmsamhället. Inför en sådan argumentation böjer jag mig direkt och bjussar dem här på ett par banners som jag hoppas kan komma till användning..


8 svar till “Här har Piratpartiet sina nya Banners!”

 1. Jag undrar hur min blogg skulle se ut om jag skulle ha bara två av alla dina banners Jinge ;) Ganska så trångt troligtvis.

  Förresten har du stavat fel i rubriken ;)

 2. Ajajaj… Tur att jag stavade rätt i bannern då.. :) fast, du har ju gott om plats på sidorna. Du borde använda de 160 px breda.. :)

 3. Nej Benke! Visserligen är det lite smålattjo med sådana lätt anarkistiska fenomen men det är nog inget för mig..

 4. Ser ingen likheter med sommarens Kulturpartiet?

  De kommer få samma effekt – medieutrymme och diskussion en dag (idag!) och sedan är de lika passé som nationaldemokraterna inför höstens val. På min blogg räknar jag deras röster till under 10 000 och det är ingen underdrift.

 5. Jinge, vad är grejen med dubbelpunkterna i dina banners ”..”? ”…” hade jag förstått men ”..”?

 6. Anders, menar du mellanrummet mellan ”Tomas” och ”!?”

  Att jag skriver två punkter isf det vanligare tre vet jag inte. Jag har väl sett det ngn gång och tyckt att det var tydligt. Likaså är det med mellanrummet mellan Thomas och !?.

  Jag tycker att det blir tydligare men andra kanske tycker att det är störande. Men den som störs på det kan ju själv fixa till det, eller byta text eller vad man nu vill så jag fortsätter nog på den inslagna vägen..

  Jo Marcus! Det var EXAKT min tanke när jag såg Aftonbladet i morse. Men till den posten var det en som hävdade att det är ett skarpt försök.. :)

  Jag fångades av gullighetsfaktorn så jag tyckte att bilden på HSB passade bra att illustrera med. Jag hade en liknande själv fram till nyss i min toppbild, men där var Bodis med på ett hörn oxo.

  Troligen har du helt rätt i din analys f.ö. Möjligen har de så många datorfantaster i gänget så att de biter sig fast ända till september. Och även om det inte var ett skämt så kommer de säkerligen att behandlas som ett sådant.

 7. Helt underbar Jinge! Du är en jäkel på banners, den här är minst lika bra som ”avskaffa demokratin” med samma slagpojke i åtanke. :-)