Har BlogRankers stängt butiken?


Ja det verkar i alla fall så. Jag har kollat tre gånger de senaste timmarna och det verkar som om de tagit sin Mats ur skolan.

Det är i så fall ett klokt beslut. Om man inte vill be om ursäkt för att man spammar hundratals bloggar så finns det som jag ser saken inget annat att göra.


12 svar till “Har BlogRankers stängt butiken?”

 1. Det är iofs aldrig kul när ett projekt som folk satsat tid och pengar på går i stöpet. Särskilt inte när, som nån påpekade, det hade varit så lätt att lösa problemet. En enkel liten blänkare med texten ”Vi råkade visst spamma en del bloggar. Det skulle vi inte ha gjort och vi ber om ursäkt, samtidigt som vi lovar att det inte ska hända igen”.

 2. Det är standardsidan när B-one tillfällig dragit ur pluggen för en sajt. De kan mycket väl återkomma – beror ju lite på hur mycket du mejlat B-one, Jinge :)

 3. Om du menar att siten är lagt ner, så är svaret nej.
  Men möjligen måste man vare snäll för att få komma in på deras sida :o)

  mvh
  Rasmus R

 4. Glöm min förra komentar.
  Siten ÄR borte, ”This site has been suspended.”
  Måste ha ligget kvar i ”cache functionen” när jag kollade för 10 min sedan eller så har stackarna stenkoll på vem som är inne och skriva på din blogg :o))

  mvh
  Rasmus R

 5. Man kan ju alltid hoppas. De har ju hursomhelst bränt sina broar med det som ska ge dem inkomst, så varför fortsätter de att tjafsa? Blogosfären har ju sågat dem, och sånt här sprids fort. Jag tror ingen (såvida man inte är helt grön och inte har läst en enda blog) kommer att lyssna på dem eller bli ”medlem”.

 6. Jag tror den lag pa surftown tills idag, faktiskt. Han har nog blivit utkastad darifran.