Grattis Norge!


Men säg, vad är det ni firar egentligen? Att ni har blivit kvitt svenskarna? Nää, sälj inte skinnet förrän björnen är skjuten..

Nu när ni hittat så mycket olja så kanske vi tar efter USA. Ni vet, landet som bara ger sig på länder som har olja.. Vår regering har härmat allt annat som USA gjort, The Patriot Act är bara ett av exemplen.

Ni vet, vår prins Carl Philip, han är redan hertig av Värmland och det är Norges närmaste landskap.

Trodde ni att det var för att hedra värm-länningarna? Då trodde ni fel.. Nej passa på att marschera på Karl Johann och vifta med flaggorna så mycket ni kan idag. Nästa år är det blågula flaggor ni viftar med.. :)

Andra bloggar om: ,

[tags]norge, 17 maj[/tags]


6 svar till “Grattis Norge!”

  1. Heja Norje!
    I Norje får man ju viffta med sin National Fana fortvarande,och visa att man är Norman. Normännen har en riktig Nationaldag också ,till skilnad från Sverige.

  2. Vi borde istället innföra en nationaldag till den dag då Bodstrom räddade Sverige med sina häfftiga lagar,och flytta den nuvarande så kallade nationaldagen till Julafton.

  3. -Ni vet, landet som bara ger sig på länder som har olja..

    Ahh, du måste mena Serbien. För försvara muslimska bosnier, i Europa, näää…

  4. ”De norska arbetarna blev nämligen övertygade om att de svenska arbetarna inte smittats av den svenska nationalismen, att broderskapet med de norska proletärerna stod högre för dem än den svenska bourgeoisins och aristokratins privilegier. … De svenska arbetarna har bevisat, att de … förstår att bevara och försvara den fullständiga jämställdheten och klassolidariteten mellan de båda nationernas arbetare i kampen mot såväl den svenska som den norska bourgeoisin.” Vladimir Lenin om Norges självständighet 1905, värt att tillägga var att även folkpartiet på den tiden kämpade för norrmännens självbestämmande.

  5. Hehe, trur d ja? til opplysning så er det norske militæret eit av verdas beste…. Så dokke hadde ikkje hatt stort å stille opp md