George W Bush är som ett dåligt skämt


George W Bush är avslöjad som den stora lögnare han alltid varit. Bara för tre veckor sedan talade han om risken för ett tredje världskrig om inte Iran slutade med sina förberedelser för att tillverka kärnvapen.

SvD: ”Efter uppgifterna i israeliska medier meddelar Vita huset att Bush kommer att besöka Mellanösternregionen i januari och att ytterligare uppgifter om resan kommer senare, skriver AFP.

Besöket kommer att bli Bushs första i Israel sedan han tillträdde som president för sju år sedan.”

Nu kommer han att slicka såren genom att åka till Israel på besök. Israel är förmodligen det enda land i världen där han skulle tas emot med öppna armar om han begärde politisk asyl. Och varför inte? Världen har ingenting att tacka Bush för, över en miljon döda irakier, ett antal hundra tusen Afghaner och en terrorism som visar att den terror som fanns i världen innan Bush valdes till president bara är en viskning mot vad den är idag.

Bush har genom sitt agerande och sina lögner fått den muslimska världen att tro att människor i väst hatar muslimer. I praktiken finns det bara en politisk falang som gör det och det är – nazister. I vårt lilla land representeras det hatet av gängen bakom Info14, NSD och Sverigedemokraterna och liknande grupper.

Det är lika intressant som signifikant men framför allt – tänkvärt.

AB DN SvD SvD2

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

[tags]Bush, Cheney, Desinformation, Iran, Israel, Olmert, USA, Massförstörelsevapen, Israelbesök, Politik, Islam, Muslimer[/tags]


5 svar till “George W Bush är som ett dåligt skämt”

 1. G W Bush är inget dåligt skämt. Ta bort åtminstone ordet skämt, även om han faktiskt verkar lite skämd. Bäst föredatum för honom var nog 6 juli 1946. Man sa om R Nixon och hans far M Nixon att Nixon borde ha gjort samma sak som redan hans far borde gjort: dra sig ur. Man skulle nog kunna säga samma sak om G Bush d.y. och hans far G Bush d.ä.
  Jag är inte heller säker på att han är en lögnare. Han är troende, och tror nog på vad han säger. Om det sedan har något med verkligheten att göra är en annan sak. Skulle nya fakta presenteras som motsäger tron är det bara att gå tillbaka till äldre urkunder som stödjer tron och basera sig på dem.
  Faktum är att G W Bush är ett livs levande exempel på att där tron går in går förnuftet, ibland, ut. Usama bin Laden är ett annan terrorist som lider av samma problem. Men något USA borde tänka på är att G W Bush genom sina göranden och låtanden kostat USA fler liv än vad Usama bin Laden gjort. Övriga liv att förglömma. (För USA är uniformen viktig vid s.k. ”body-count”. Samma antal döda, men ingen från USA hade gjort Bush till hjälte; i USA)
  Något man kan lära sig av dessa båda potentater, och av Khomeini med efterträdare, och även av mindre allvarliga liknande potentater. Blanda inte politik med religion. Blandningen är dödlig och borde giftmärkas.

 2. Det som förvånad mig är att det finns politiker inom kd som vågar kritiserar Israel för första gången
  Kd ideologi är det samma som sionismen , Dem erkänner inte palestinierna som ett folk och de agerar som en vakthund åt herren i Israel
  George Bush ska resa till Israel för att bli välsignad av de kriminella och krigsförbrytare sionister
  Jag läste igår att Bush ska träffa Israels försvarminister för att diskutera en eventuell
  attack mot Iran
  Den Israeliska regeringen meddelade igår att den kommer att utvidga bosättningarna i Östra Jerusalen med 307 nya lägenheter trots att detta strider mot Annapolis överenskommelse

 3. Det här skrämmer mig, ska George Bush som avskedsnummer bli krigshökarnas martyr i någon terrorattack i Israel och låsa USA i ett evigt krig i mellanöstern? Händer det honom något så finns det inte en chans att de tar hem någon av de soldater som är där för att säkra oljan.

 4. Palestiniern,
  Kritiken mot Israel var med Carl Bildt i spetsen. Jag tror att världspolitiken började att vända om…
  Man ser att det går inte att i evighet förtrycka palestinier och bomba andra länder runt om kring utan att vara hotad och hatad.
  USA utsattes inför stor kritik av hela världen, auktoriteten fick sjunka liksom Titanic, och terrorismen blev allt för vanligt, mest pga stödet till israelisk ockupation.
  Man har inte råd att stödja Israel i evighet och att sätta världs fred inför enorma risker genom att försvara Israelisk brott. Även Bush fick förstå enorma konsekvenser (troligen pressad av sina rådgivare, eftersom han saknar förmåga att tänka själv).

  Någonting stort är på gång, det känns i luften. Efter mötet i Annapolis när vi hör Carl Bildts kritik som bekräftar Lars Ohlys ord – då är det verkligen någonting stort på gång.
  Man är rädd för kärnvapenkriget, mitt i globala uppvärmningen. Bombar man Iran, då kommer det inte vara så enkel och lätt att lungna ned: Pakistan har kärnvapen. Vad ska man göra då..? Bomba det här landet också..?
  Bombar man Iran, då kan man räkna på minst hundratusentals döda i Israel. har man råd med det..?
  Jag är optimist och tror på FRED. Politikerna blev desperata att lungna ned krigshets i världen. Helt enkelt för att denna gång kan kriget mot Iran vara enormt skadligt för Israel – FRED lönar sig bättre och slut på ockupation!