George W Bush är rädd för Europa


Idag meddelar amerikanska myndigheter att den soldat som avrättade en skadad Irakier i Falluja slipper åtal. (se bilderna)

Orsaken är att brott ej kan styrkas.

Detta trots att en TV-fotograf filmade mordet och att det är televiserat över hela världen.

Samtidigt berättar media att Bush åker i en skott och bombsäker limousin som väger åtta ton vid sitt besök i Tyskland.

Det ligger prickskyttar på taken, motorvägarna är avspärrade och skolorna stängda.

I luften kryssar jaktflyget och har för första gången order att skjuta ner flygplan som kommer i närheten.

Alla gatubrunnar är igensvetsade och papperskorgarna likaså. Folk uppmanas att hålla sig inomhus och inte gå ut på sina balkonger. Barnen får inte leka på gatorna.

Jag undrar stillsamt vad det kommer sig att amerikanska myndigheter inte tycks se något samband mellan USA:s politik och dess presidents skyddsbehov..


3 svar till “George W Bush är rädd för Europa”

  1. Har du sett den franske preisdenten komma åkande i Paris? Det har jag. Samma pådrag där som för Bush, och Chirac står ju ändpå på terroristernas sida. Förklara det om du kan.

  2. Såå? Ett antal Mirageplan som skjuter ner flygplan som kommer i närheten? Har de verkligen svetsat igen alla avloppsgaller och gatubrunnar i Paris? Det var rackarns..

  3. Samma sak skedde i New York när republikanerna hade partikonvent och i Boston när demokraterna var där. Hela centrala staden stängdes av några dagar. Så Secret Service är nog inte speciellt mycket räddare i Europa än någon annanstans