Fredrik Malm klarade sig!


Idag kallade Folkpartiet till presskonferens för att delge medierna den egna analysen av spionaffären.

Att de väljer söndagen den 10 december, samma dag som Nobelfestligheterna är knappast någon tillfällighet. Sedan har partiet tur även med Nasa och uppskjutandet av Fuglesang i rymden. Samma tur tycks det mig som om Fredrik Malm haft eftersom han inte nämns i rapporten som nu finns på nätet på folkpartiet.se

Visst gör partiet ett antal pudelliknande drag men mörkläggning är fortfarande det som gäller. Antydningar om att ytterligare personer känt till intrånget på socialdemokraternas datanät görs, men man skriver att sådana påståenden inte kunnat styrkas. Samtidigt har man fört in den skrivning som finns i faksimil ovanför detta inlägg.

Internt i LUF så pratas det tämligen öppet om vilka som känt till detta (alla) och några stycken har också hört av sig till mig efter att jag skrivit om saken. Den enda som inte hört av sig är den nyblivne riksdagsmannen Fredrik Malm som inte är ordförande i LUF längre. En av orsakerna till att han inte hört av sig är väl svårigheterna att förklara vad han gjorde i samma ögonblick som skandalen exploderade i media och dagarna närmast efter.

Möjligen kommer man inte längre i utredandet av dessa folkpartistiska oegentligheter. Har partiet lagt locket på så har man. Men de två initierade som tidigare kontaktat mig med information är givetvis välkomna att komma med ytterligare info.

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]Fredrik Malm, Folkpartiet, LUF, Spionskandalen, Politik[/tags]


3 svar till “Fredrik Malm klarade sig!”

  1. Vad skulle (fp) gjort tycker du? Hade de avslöjat Fredrik Malm så hade han berättat vilka toppolitiker som hade fått uppgifter från LUF. Då hade de nuvarande folkpartistiska regeringsmedlemmarna åkt.

  2. Just p g a att så många inom partiet vet om att hela ledningen var inblandade så har dessa personer ingen chans att få höga poster i framtiden. De bör rimligen vara medvetna om att om de kandiderar till en hög post inom partiet så kan alltid någon annan läcka till pressen.