Försvarsministerns kärleksliv på löpsedeln


Det är givetvis den Bonnierägda Expressen som gör sig nyttig som vanligt. Det är ju en sosse inblandad gubevars.

Själv tillhör jag verkligen inte Leni Björklunds beundrarskara, långt därifrån. Men borgarnas excesser mot socialdemokraterna tar sig närmast horribla uttryck.

Dangens Nyheter har under en längre tid försökt att leda i bevis att Björklunds ”pojkvän” (62 år) utnyttjat henne för att på ett oärligt sätt tillförskansa sig själv miljontals kronor. Själv har jag inte en aning om det faktiska sakförhållandet.

Men det medierna nu gör oss uppmärksamma på är att sagde ”pojkvän” också har en relation till en annan kvinna. Det är ju rysligt intressant, eller hur?

Än har inte bläcket torkat på kriskommissionens rapport innan medierna ger sig på nästa skandal. Möjligen är detta Maud Olofssons fel eftersom hon lyckades vrida bort mediernas intresse från Freivalds/Persson och då trummar man genast igång nästa ”skandal”.


4 svar till “Försvarsministerns kärleksliv på löpsedeln”

 1. Inte det jag skrev heller. Du förstår vad jag menar, eller hur?

  De skriver vad som säljer, precis som alla andra kvällstidningar.

 2. Nuffe i Journalisten:

  – Varför är det alltid så larviga saker på löpet?

  – Vi förpassar dem dit för vi vill inte ha dem i själva tidningen.

 3. Nu har jag inte läst just detta i Expressen, men när Expressen har sina hysteriska löpsedlar så brukar nyheten i tidningen vara ganska liten. Utrymmet på löpsedeln brukar vara större än utrymmet i tidningen.

  Man ska ALDRIG välja tidning efter löpsedeln.