Expressens sexhistorier rena läsarbreven


Jag kom nyss hem efter att ha varit och handlat. Expressens löpsedel skrek ut ”Tonårsflickor älskar med gifta män” eller något i den stilen..

Nej, jag orkade inte slita upp kameran som låg längst ner i min ryggsäck, men var och en av er som går förbi ett försäljningsställe kan inte undgå att se deras reklam-budskap. Och visst kan man bli full i skratt?

Underrubriken konstaterade ”Han tog mig i tvättstugan” och budskapet är fullständigt klart. Släpper kvinnan iväg mannen till tvättstugan så stoppar han tvätten i maskinen men vad han stoppar resten kan hustrun i lägenheten fundera över. Bäst att kvinnan själv sköter tvätten fortsättningsvis, eller hur?

Förr kunde vi män alltid blanda vittvätt med kulörtvätt och se oskyldiga ut för att slippa den tråkiga tvättstugan, men det räcker antagligen inte för dagens mer medvetna kvinnor. Nu måste de tro att vi har någon ung och villig kamrat som väntar i torkskåpet..

Jag undrar hur en sådan historia kommer till på tidningen. Är det ett straff för att


Chefsredaktören vill ej vara med på bild

man missat ett scoop? Eller är det veckans dummerjöns som får i uppdrag att sätta sina våta drömmar på pränt? Under alla omständigheter är det så gubbsjukt så det räcker och blir över.

Skugge & Co borde ta fram saxen och korta av respektive redaktörs manlighet..


5 svar till “Expressens sexhistorier rena läsarbreven”

 1. Givetvis en fånig löpsedel och lika fånig artikel, men menar du verkligen att det är en konspiration?

 2. Intressant fråga. Måste svara med en motfråga är jag rädd..

  Tror du att jag menar att det verkligen är en konspiration?

 3. Att du inte tror att det är något som ett manligt överstyre beslutat i hemlighet vid sitt årsmöte är uppenbart.

  Däremot är jag osäker på om du vill baka in det i den så kallade ”könsmaktstrukturen” eller bara tycker att det var ett ovanligt fånigt och kontraproduktivt löp. Det senare får man nog tyvärr vänta sig av kvällspressen. Sanning står inte så högt i kurs jämfört med sensation.

  Hade jag kännt mig säker på vad du avser hade jag inte frågat.

 4. ”Det senare får man nog tyvärr vänta sig av kvällspressen. Sanning står inte så högt i kurs jämfört med sensation.”

  Bra, då har du förstått avsikten med min skrivning..

 5. Nu råkade jag läsa artikeln i fråga (ibland blir det så) och eftersom den egentligen handlade om barnflickor som vänstrade med pappan i familjen (chefen?), blir kopplingen artikeln – könsmaktsruktur lite långsökt. Dock är det värt att tillägga att namn, plus en del detaljer ”ändrats”, för att skydda oskyldiga. Så det mesta kan ju ha kokats ihop över några öl i bastun (om de har någon sådan på redaktionen), vilket stödjer din gubbsjukevinkel… ;)