En vidrig länk, var så god!


Många vidriga hemsidor har jag sett i min dar, men idag hittade jag nog den värsta avarten av alla. Jag satt i godan ro och läste Annica Tigers blogg och kommentarerna till hennes recension av Jan Guillos nya bok Tjuvarnas Marknad som du kan läsa om här oxo: Läs min snälla text om boken!

En av de som hade kommenterat vad Annica skrev nämnde en webbsida som handlar om samma sak som Guillous bok. Siten heter stureplan.se och är precis så vidrig som jag kan förställa mig att Stureplan är. Klicka på länken och förfäras. Men ha en spypåse till hands..


9 svar till “En vidrig länk, var så god!”

  1. Vidrig? Jag tyckte den var asbra! Den ligger redan bra till som kandidat för titeln årets humorsajt 2005.

    En hel webbsajt med bilder på ungdomar som vill vara (eller tror att dom är) brats. Stor humor!

  2. Btats, ett underligt fenomen som glider genom livet på en räkmacka. Har de tur flyter det på men har de otur så blir fallet desto hårdare in i en verklighet vi andra hanterar som default.

    Annica

  3. Äsch… det är roligt att festa. Finns det en sajt som vill visa på hur glada och vackra folk är runt Stureplan så är det väl kul! Gillar man blondiner och vältränade kroppar är det en rolig sajt att följa.

  4. Trodde ingen kunde komma på en sådan idotisk idé som att lägga upp en sida om lättlurade (brats) besökare till Stureplan.