En moderat i en kälkbacken (Dagens Bild)


Jag besöker Hans Lindströms Bonton.se praktiskt taget varje dag. Jag blir alltid full i skratt när jag ser hans träffsäkra teckningar.


Ovanstående teckning
har dock undertercknad satt bildtexten på. Jag skrev redan tidigare idag om mina associationer under rubriken ”Knattegänget och Bildts resande”, och när jag såg Hans L:s bild ifrån kälkbacken så halkade jag bara vidare på samma tema. Han är med andra ord oskyldig till texten den här gången.

Besök Hans Lindströms Bonton.se + DN + AB + DN2 AB1 AB2

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

[tags]Hans Lindström, Bonton.se, Moderater, Kälkbacke, Tricks, Finter, Bluff, Moral, Politik, Dagens Bild, Humor [/tags]


7 svar till “En moderat i en kälkbacken (Dagens Bild)”

  1. Från Expressens enkätundersökning bland riksdagledamöterna är det ett säger ett parti som skiljer ut sig – moderaterna.

    Framförallt har de tydligen ett larmsysten, så när en journalist börjar ringa runt, så larmas de övriga och man vägrar svara, men som Expressen konstaterar så är ju ett uteblivet svar också ett svar. I övriga partier är moralen som i samhället i övrigt, medan moderata riksdagsledamöter verkar befinna sig på ett lutande plan, hastigt på väg till kumlabunkern.

  2. Ja Jinge de håller på på samma sätt. Alltid. De blev så knäckta när jag bloggade på lo.se och insåg att vi hade tillstånd att de höll sig borta rätt länge. Med lite tur slipper du ”glashuset” ett bra tag. Fast jag tror han är synonym med psykfallet som drev Antioppositionen och han är svår att bli av med.

  3. Kul bild, och förträffliga texter. Trodde nästan man var själv att tycka det som skrivs.
    Värmer :-)