En MÅSTE-VIDEO om halt väglag.. :-)


För ett tag sedan länkade jag till en video på YouTube som visade en utomordentligt klantig (?) bilförare. Nyss fick jag ett tips om hela videon.

Och nu har du också chansen att få se hur det kan gå när det är riktigt riktigt halt ute. Jag kan inte svära på att jag skulle klarat dessa situationer bättre själv. Men se och njut, gläds över att troligen inga människor kom till allvarlig skada.

Andra bloggar om: , , , , , ,

[tags]Trafik, Halka, Vinter, Snö, Is, Video, Humor[/tags]


Nyligen.se


4 svar till “En MÅSTE-VIDEO om halt väglag.. :-)”

  1. Den där galningen i början trampar uppenbarligen på fel pedal i upphetsningen, det hörs på motor- och däcksljuden. För övrigt är det minst sagt halt kan man konstatera! Ingen borde köra när det är så extremt halt. Påminner lite om 1 november 2006 här i Stockholmstrakten.

  2. Jag tror inte att de riktigt fattade vidden av halkan. Det var kanske underkylt regn så det blev en ren skridskobana på bara en kort stund.

    Men det är UNDERHÅLLNING! Och bilplåtslagare jublar väl när de ser sådant.. :-)

  3. Amerikaner kan inte köra bil i halt väglag. Det är ett faktum. Men det finns faktiskt en faktor till som spelar in: I USA förekommer det s.k. ice storms där precis allt beläggs med ett par centimeter is och det blir halare än en skridskobana. Jag tror det är just det som den här bilisten råkar ut för. Men klantigt är det…

  4. De flesta verkade ju köra som krattor, lade sig stenhårt på bromsarna. Eller var det ordentlig utförsbacke?
    Vinterdäck och vana vid halkkörning hade nog hjälpt en del!