Detta är VIKTIGT!


Det händer lite nu och då att vissa har notoriskt svårt att hitta länken till höger till denna bloggs små enkla regler för kommentarer.

Jag tänker inte dra några avskräckande exempel, men denna vecka har jag fått lägga in två stycken i det permanenta filtret. Jag brukar ta väck folk därifrån efter några veckor i hopp om att man ska ha förstått vinken, men alldeles oavsett hur mycket jag än flaxar med armarna så är det svårt ibland… :-)

Men eftersom det är en så varm dag så gör jag det maximalt enkelt för mig, jag lägger in kommentarsreglerna i en bloggpost så att alla kan läsa dem, kryper ned i badkaret (kallt vatten) med den urspännande thriller jag började på igår..

Kommentarsregler.

På denna blogg gäller vissa ordningsregler.

Kommentarer förutsätts följa den allmänt vedertagna netiketten. Det innebär att du inte får skriva nedlåtande, förolämpande eller provocerande kommentarer. Ska du kritisera någon vars uppfattning du inte gillar så måste du framföra den kritiken på ett hyfsat sätt. Dessutom bör det framgå vad det är du opponerar dig emot och varför.

Du måste fylla i en fungerande e-postadress. Den syns inte hos läsarna men jag behöver den om det är något jag skulle vilja fråga.

När det gäller länkar så kan du länka till din blogg/hemsida i utrymmet som anges för URL: I övrigt bör du vara ytterst sparsam med länkar. Jag är personligen ansvarig för det du skriver i kommentarer här och du kan aldrig räkna med att jag är så intresserad, eller har tid, så att jag sitter och kollar upp länkar. Bloggreklam givetvis förbjuden, trackbacks är ok.

Du bör givetvis också hålla dig till ämnet för den bloggpost du kommenterar. Handlar den om ”vargar” så ska man inte diskutera annat än det ämnet i kommentarerna. Metakommentarer är således ej tillåtna. Inte heller kommentarer som är skrivna för att provocera.

Om någon av dina kommentarer inte syns så beror det troligen på att något av dessa villkor ej uppfyllts. För övrigt gäller att det inte är någon ”mänsklig rättighet” att få kommentera här.

Jämför gärna med en tidnings insändarsida..

// Jinge


2 svar till “Detta är VIKTIGT!”

  1. Jinge skrev:
    ”vissa har notoriskt svårt att hitta länken till höger till denna bloggs små enkla regler för kommentarer.”

    Jag använder Firefox 1,5 och då kan jag inte hitta länken till kommentarsreglerna utan fick söka mig fram till den.