Det pirrar i musslan


Oftast brukar jag hoppa över Aftonbladet och andra tidningars försök att dra till sig klick genom att mer eller mindre öppet anspela på sex i rubrikerna.

Men idag hade skribenten Sofie Dahlstedt fått extra draghjälp av en rubrik som handlade om att tjejer också har rätt att vara kåta, eller något i den stilen. Den rubriken åkte jag dit på och det var bra.

Sofie Dahlstedt i AB: ”Dessa gäckande samhällsproblem, främst det förstnämnda; att en man inte får penetrera en kvinna så ofta som han kanske skulle föredra, kan man dock enligt löpsedlarna råda bot på. Nästan varje vecka informeras vi om nya piller och plåster som på mirakulösa vis ska få det att pirra till i musslan som om det vore 1999 igen. Jag blir så trött.”

Sofie skriver bra och hon gör det med en lagom touche av humor. Bortser man dessutom från diverse rubrikmakares varianter av kreativa och publikdragande rubriker så kan jag konstatera att artikeln är – mycket läsvärd. Något som man inte kan beskylla speciellt många artiklar av den karaktären för. Du måste helt enkelt läsa hennes inlägg!

Jinge


Andra om: , , , , ,

[tags]Sex, Sexualitet, Jämlighet, Musslan, Kvällspress, Sofie Dahlstedt[/tags]


6 svar till “Det pirrar i musslan”

  1. Bluffen om de könsliga skillnaderna mellan könen?

    Nejdå, det är ingen bluff. Det finns minsann visst det två olika kön, de är inte likadana.

    ;)

  2. Får tacka så mycket för berömmet! Jag blev väldigt glad, smickrad och peppad. Hoppas du haft en fin valborg och 1:a maj!/Sofie

  3. #2 Christer – Ve och fasa, har någon släppt ut dig ur grottan igen??