Det paranoida USA slår till igen!


Alla de som är rädda för krig och bomber tar USA på allra största allvar, man kan inte göra annat när nationen har en sjuk president.

Nu har man avsatt pengar för att spionera på världens alla hemsidor för att på det sättet få reda på vilka som inte gillar USA:s agerande i världen. Det är ett dataprogram som ska göra det och givetvis blir undertecknad noterad, även om jag förstås redan är det sedan en längre tid tillbaka. Idag berättar Dagens Nyheter om en av landets senaste innovationer.

DN: ”Den republikanske guvernören, Rick Perry, har gjort säkrandet av statens 200 mil långa gräns till Mexiko till en huvudfråga i sin återvalskampanj. Kamerorna, vars bilder kan ses på www.texasborderwatch.com, filmar dygnet runt. Sajtens besökare kan också rapportera ”misstänkt aktivitet”. Genom att klicka på en gul knapp sänds e-post iväg till statens säkerhetsmyndighet.”

Jag kunde givetvis inte låta bli utan registrerade mig på en annan mailadress än den som slutar på punkt-se. Det gick bra så jag satt en stund och spionerade så att ingen mexikan olagligen sprang över gränsen. Hade det skett så hade jag givetvis hejat på vederbörande. Möjligen hade jag famlat efter en knapp där jag kunde varna dem..

Då jag var inne på sidan så var det åtta aktiva webbkameror men ingen av dessa hade någon bra bild så jag klippte och klistrade lite. Det var dessutom långsamt för – jag gissar att halva USA sitter och spanar efter mexikaner på sina datorer. Jag vet i alla fall en som garanterat gör det, han heter George precis som apan.

Innovativa Photoshopfantaster får sannolikt bråda dagar nu att visa upp vad just deras kameror fångade in..

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]USA, Texas, Mexiko, George W Bush, Rick Perry, Mur, Internet, Politik[/tags]


Ett svar till “Det paranoida USA slår till igen!”

  1. ”man kan inte göra annat när nationen har en sjuk president.”

    EN? Den där nationens alla presidenter har haft sina krig. Och gång efter gång så röstar majoriteten av USs folk på krig igen. Jag har bott där och kan fortfarande inte förstå hur denna nation majoritet kan vara så krigstörstiga år ut och år in? Se bara på Vietnam kriget… Jag skulle kunnat tro att de skulle blivit en fredlig nation efter de kriget. O nej man gick till Sydamerika och störtade demokratiska ledare och tillsatte diktaturer som man stödde. Jag får inte ihop det???