Det invandrarfientliga Folkpartiet går framåt..


Självklart egentligen, det är ju den främsta orsaken till att de blir alltmer främlingsfientliga för varje dag som går.

De drar givetvis till sig uttalat fascistiska röstberättigade som tidigare röstade på Ny Demokrati och idag lägger sina röster på Sverige- och Nationaldemokrater.

För folkpartiet är det viktigt att förstärka den islamofobi som vi redan idag kan se spår av. Att demonisera Islam och hitta på ord som ”islamofascism”, eller det andra högerpåhittet, ordet ”islamist”, går helt i linje med skapandet av ett – vi och dom.

Men det har ju ingenting med liberalism att göra, och det vet alla riktiga liberaler varför man givetvis ställer sig frågan om vilka de ska rösta på 2006..

I morse lyssnade jag på programmet Konflikt i radions P1. Det var ytterst belysande eftersom det handlade om ”islamism”. Visserligen använde programledaren och en av tokhögerns företrädare ordet, men det var tämligen tydligt att Usama Bin Laden och hans (eventuella) anhang inte är ”islamister” utan bara kriminella terrorister.

Värt att lyssna på tycker jag.

Samtidigt läste jag på en av bombhögerns bloggar att ”de som kritiserar folkpartiet bara ägnar sig åt retorik”.

Att Folkpartiet allt oftare kallas Wolkespartai eller loppcirkus gillas tydligen inte av alla.

Samtidigt måste jag tillstå att det är bra att (fp) nu slutat hymla och visar var de egentligen står. Men som sagt, vad de verkligt liberala ska rösta på undrar jag..


Kan inte fungera tillsammans enligt (fp)

Lyssna på Konflikt!


counter statistics

Uppdatering 12.35: Nu har kongressen beslutat att driva en lagändring som innebär att 5-åringar kan ställas inför rätta.. Så passa dig så att inte ditt dagisbarn börjar slåss med en annan teling..

(fp) säger att det inte är meningen att lagen inte ska användas mot annat än 12-13-åringar, men inget hindrar att en 3-åring ställs inför rätta..


3 svar till “Det invandrarfientliga Folkpartiet går framåt..”

  1. Med tanke på att Sverige fortfarande tillhör de fåtal i-länder där anti-islamismens hysteri inte fått genom sina klor ordentligt så är vardagen annorlunda för muslimen än vad det är i t ex Holland och England. Politikerhets och allmän noja eskaleras i takt med nya skrämselord introduceras i media. Globalt så tror jag tyvärr att detta kanske på något måste få eruptera för att lugna ner sig. Historiskt sett kan jag inte erinra mig om masshysterier som släckts med vettiga medel. I USA bygger man ”koncentrationsläger”, vi får se om det blir folkpartiet som föreslår det inom en snar framtid. Häftig bild förresten.

  2. Jag blir väldigt nyfiken. Vad menar man med Wolkespartai? Menar man verkligen molnpartai, eller menar man i själva verket Volkspartei?