Det här är bara en testbloggning


Jag har just uppdaterat programvaran WordPress 1.5.1 till version 2.0.1

Märker du några konstigheter så meddela mig är du snäll. Det SKA fungera som vanligt men.. peppar, peppar..

Bilden är bara inplockad som ett exempel (test) för att se hur det ser ut.

Uppdatering!

Det kan bli så att du måste ändra din RSS-läsare så att den pekar på adressen http://jinge.se/wp-atom.php i

stället om du har /feed/ som avslutning på adressen i nuläget.


16 svar till “Det här är bara en testbloggning”

 1. Har precis gjort samma sak. Allt har gått som smort förrutom att två plugins har slutat att funka, wp-shortstat och Popularity Contest. De skall enl dokumentation fungera, men det verkar som att det är från 2.0 till 2.0.1 som detta har uppstått (har letat lite). Annars enbart positivt. Sen tycker jag att den fluffiga editorn suger. Kör hardcore som på 1.5 tiden.

 2. Aj aj, nu verkar det som alla de senaste kommentarerna kom upp i min RSS-läsare. Det vill jag inte. Jag vill bara ha dina blogginlägg.

 3. Jepp. Den är uppenbarligen känslig för vad man petar in. Den senaste texten minskade jag fonten i och den ser bra ut.

 4. Det visade sig att den gamla adressen till RSS-en som jag fortfarande får av webbläsarna (Safari och Firefox) om jag går in på jinge.se visar kommentarerna till alla inlägg. Adressen du gav mig ovan fungerar som den andra gjorde förut.
  Det vore visserligen smått praktiskt om man kunde välja att nya kommentarer från en specifik tråd skickas till min läsare, men nämnda feed skickar alla kommentarer, vilket blir rörigare än Mora Träsk

 5. Jepp. Man kanske får radera jinge.se och lägga till den på nytt. När jag testade så gick det bra att få bara posterna.

  Men då på http://jinge.se/wp-atom.php

  Att vissa läsare föredrar /feed/ har jag oxo märkt, men då har jag brukat få RSS-fel.

  Men nu fungerar det som det ska då Kettil?

 6. Jag behöver nog inte bekymra mig mer, men andra som använder samma metod jag gjorde får kommentarerna ser det ut som.

 7. Jag har haft samma problem, kommentarer i stället för den vanliga feeden. Men nu har jag ändrat länken enligt dina anvisningar och det funkar igen.

  Däremot är det totalstrul på min blogg. Tidigare i dag försvann alla publicerade inlägg efter ett tag – men bara dagens inlägg av någon anledning. Nu kommer jag inte åt min blogg öht. Undrar om det är några som hackat sig in på Bloggers servrar?

  Fler blogspot-bloggare som har problem?