Det där har vi hört förr Zlatan!


Nu jublar alla fotbollsvänner och hoppas förstås att Lars Lagerbäck har rätt den här gången, förra gången hade han det inte.

Att Zlatan Ibrahimovic är en utomordentligt bortskämd och omogen fotbollsdiva utan känsla för landslaget har jag skrivit flera gånger. Att alla som gillar fotboll vill ha med Ibrahimovic i landslaget är självklart, han är faktiskt hyfsat bra på sitt yrke. Men hurdant intryck det gör på de andra spelarna när de märker att det krusas och bockas för Zlatan vet vi inte. Skulle jag vara fotbollspelare skulle jag bli rejält sur på dessa later.

SvD: ” – Jag varken kan eller vill svara på vad vi pratade om. Vi förde ett resonemang och sedan var vi ense. Något mer var det inte. Men det var ett längre samtal än jag brukar ha, säger en lättad förbundskapten.”

DN: ”- Jag hade ett bra samtal med Zlatan igår och han är nu disponibel för landslaget, säger Lars Lagerbäck till DN.”

En spelare som inte tycker att det är självklart och gläds åt att få vara med i landslaget bör givetvis inte vara det. Det blir bara dålig stämning, dessutom bör alla som jublar ta det rejält lugnt. Han har lovat förut, glöm inte det…

Också i Aftonbladet


Andra bloggar om: , , , , ,

[tags]Zlatan Ibrahimovic, Fotboll, Landlaget, Lars lagerbäck, Diva, Bortskämd[/tags]


7 svar till “Det där har vi hört förr Zlatan!”

  1. Du har också visat att du är en fördomsfull person indoktrinerad med Jante och någon Zlatan kännare lär du inte vara. Zlatan är en oerhört odmjuk och osjälvisk spelare som är kapabel att på egen hand avgöra matcher. Han tog oss på egen hand till VM med måler mot Ungern, han gjorde ett praktmål också mot Italien i EM. I Inter respekter man honom för sitt spel som ofta är mycket osjälviskt. Titta bara på hans assistpoäng. Man bygger spelet runt honom eftersom man vet vad han kan prestera. I det Svenska landslaget är de flesta spelare bänknötare i storlag eller ”storspelare” i små ligor. Därför är de så osäkra i sig själva och måste hävda sig mot de som lyckats och är på toppen.

  2. Härligt!!!!!

    Zlatan tillbaka i landslaget

    Nu kan det bli fotbollsfest i Sverige igen

    Alla som gnäller på Zlatan är bara AVUNDSJUKA!!!