Dagens Bild – Härlig Åska


Äntligen kommer det lite vettigt väder hit till Haninge. Dessutom tillsammans med ett rejält regn.


Åskradarn just nu

Det är märkligt vad befriande ett åskväder kan kännas efter en sådan här period med tryckande värme. Det ser dessutom ut som om ovädret kommer att hålla i sig en stund enligt åskradarn.

Det känns redan lättare att andas och den fukt som legat i luften och irriterat känns som helt upplöst, en lättare huvudvärk är också helt borta..

Andra bloggar om: , , ,

[tags]väder, åska, åskradar, regn[/tags]


7 svar till “Dagens Bild – Härlig Åska”

  1. Kan inte ni som gillar regn, åska och alla andra usla väderförhållanden flytta till en öde ö och ansöka om att få alla vi andras regn-ransioner under sommaren? Det är så typiskt att precis när jag tar semester så börjar det regna. Förra året tog jag tidig semester för undvika detta, men neeeej…..då väntade värmen på senare hälften av sommaren. I år tänke jag vara klok och satsa på senare delen…….

  2. Visst är det skönt med lite svalka.
    Det värsta är att lägenheten fortvarande håller en temperatur på 29 grader trotts att det just nu är 21 grader ute.

  3. Att det regnar en halv dag är väl inget att ondgöra sig över? Faktum är att det regnar alldeles för lite numera. Det är så sällsynt mumera att jag glädjer mig varje gång det regnar. Grundvattnet är dessutom för lågt. Jo min semester började idag och jag står inte ut när det är för varmt (över +25°C).

  4. Var glada att det regnar. Där jag bor (s:a småland) har vi inte sett regn på snart 3 veckor. Det såg lovande ut ett tag i morse, mörka härliga moln, men inte blev det ngt. Vad jag längtar efter är regn i två dygn. Och nej jag tänker inte flytta till sthlm, stack därifrån för 15 år sedan, men dela gärna med er av regnet.

  5. Idag (igår) regnade det såpass att risken för skogsbrand nog är undanröjd för några dagar. Men tyvärr steg temperaturen omedelbart efteråt så att det blev megafuktigt.. :-(