Centern har attitydproblem


Centerpartiet blir en alltmer osäker kandidat till samarbete för resten av högeralliansen. Förr var det CUF som vid sin kongress ville tillåta köns-neutralt månggifte.

En aning för tillspetsat förslag för att partiledningen skulle köpa det. Maud fnyste, skrev tidningarna. Maud själv har föreslagit att arbetsrätten ska avskaffas för ungdomar, och sedan gjorde Fredrick Federley sin numer riksbekanta penninggåva till ett krigförande land, ett land som dessutom bryter mot de mänskliga rättigheterna, krigets lagar, FN:s resolutioner och Genèvekonventionen. Vad Maud sagt denna gång är än så länge en väl bevarad hemlighet på parti-expeditionen, men man kan ju gissa.

Men tro inte att det räcker med dumheter från centerhåll. Det här rapporterar Ekot om nu ikväll:

”Centerpartiets förstanamn i kommunalvalet i Landskrona, Ingemar Pettersson, hoppar nu av. Anledningen är hans uttalanden i en artikel i Helsingborgs Dagblad som ännu inte publicerats. Där säger han bland annat att utländska medborgare som begått brott ska utvisas utan föregående rättegång, vilket han uttryckt med orden ”- Det är bara en spark i ändan och ut med dem”.

Det är en intressant samling människor som samlas i Centerpartiet. Men partiets företrädare tycks ha genuina svårigheter att skilja på rätt och fel. Detta oavsett vilken juridisk fråga det än handlar om, Arbetsrätten, Äktenskapsbalken, Genèvekonventionen och nu detta. Uppenbart åsidosättande av rätts-säkerheten och dessutom parat med en stor portion rasism.


Helsingborgs Dagblad

Trots att jag är ateist kan jag inte annat än utbrista – Gud bevare oss för Centern.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]politik, polygami, centern, federley, cuf, rasism, populism, lagar[/tags] i


Ett svar till “Centern har attitydproblem”