Carola är ute och åker igen


Ja inte bara utan att betala bensinen, hon åker i media också och nu åker hon även i bloggosfären.

Jag kan inte säga att det är speciellt märkligt att glömma att gå in och betala, är man stressad och har mycket att tänka på så är det lätt hänt. Men hon hamnar givetvis i tidningen eftersom hon är kändis, och att svenskar tycker att de äger Carola. Nu gör vi inte det, och vill kanske inte heller. Hon har länge varit med i den tokreligiösa sekten Livets Ord. Det inger inte direkt något förtroende, men hon har en utomordentligt bra röst.

Det lär knappast vara någon som tror att hon smet från betalningen med någon sorts uppsåt, i själva verket talade hon i sin mobiltelefon. Det om något bevisar väl att kvinnors prat om simultankapacitet inte är annat än just – prat.

Märk väl att jag inte sänker mig och börjar tala om orsaken till att hon körde hyrbil, inte heller nämner jag något om hennes bilkörning… AB

Andra om: , , , , , , , ,


[tags]Carola, Bilkörning, Sångröst, Bensinmack, Rubriker, Kändis, Livets Ord, Sekt, Tokreligiös[/tags]


11 svar till “Carola är ute och åker igen”

 1. Det som faktiskt var intressant i denna historia är hur man kan tanka 4 l bensin i en Lincoln Town Car med en 4,6 liter stor V8-motor på drygt 200 hästkrafter! Man undrar ju om hon åker från bensinmack till bensinmack, och tankar 4 l på varje ställe, och hoppas att de inte skall anmäla?

 2. Expressen:

  ” Carola nu gjort rätt för sig genom att skicka ett ombud som betalat tankningen:
  Cirka 50 kronor för omkring fyra liter bensin.”

  Men det betyder ju på inget sätt att någon av dem skulle ha rätt.

 3. ”Det om något bevisar väl att kvinnors prat om simultankapacitet inte är annat än just – prat.

  Jinge tigger du stryk?

  Haha – för övrigt inga kommentarer om Carola…

 4. Det är sant Mary. Kvinnor är inte ett dugg bättre än män på simultankapacitet. Jag känner flera som har SÄMRE sådan än undertecknad…

 5. Carola har inte visat några onda uppsåt, bara vanligt oförstånd och en övertro – på sin egen simultankapacitet. (Att hon sedan skickar en annan att bara betala, utan egen ursäkt är något annat.)

  Beviset finner vi i att hon pratar i telefon och kör bil samtidigt, samt glömmer betalningen. Det innebär att hennes medvetenhet absolut är begränsad vid ”2”. Hon klarade inte av tre saker samtidigt och det är allvarligt. Vad händer när hon ska svänga och kolla vägmärken, samtidigt som måste lägga på? (Min förhoppning har alltid varit ett förbud för bilkörning och telfoni utan ”free-hand).

  Nej, lite skärpning får be henne om, men inte av rösten den duger!

 6. Kolla riktig information istället för att kolla i skittidningar som aftonbladet,expressen. På Carolas hemsida står det vad som igentligen hände:

  Carola tankade bilen medan hon var i ett viktigt mobilsamtal och hade bråttom att komma i tid till ett möte.

  Det medförde att hon i all hast glömde betala då hon lämnade bensinmacken.

  Efter några kilometer kommer Carola på sitt misstag och tar genast kontakt med personalen på macken och kommer överrens med dem att betala lite senare på dagen efter sitt möte. Vilket också skedde.

  Inget märkvärdigt med det, vem som helst kan glömma att betala..

  Helt patetiskt..

 7. Till och med fågelburbottentäckaren Aftonbladet är nog troligare än något som någonsin stått Carola ”Homosexuella kan botas med förbön” Häggkvists hemsida!

  Hon har ju för fan tappat alla koncepter! ”Skickade ett ombud…” Är det så man gör rätt för sig? Wackot hade väl i alla fall vett på att skämmas eftersom hon inte pallade själv får man utgå från!

 8. Jösses va trovärdigt. Det är ju inte Carola som skrivit det själv ens…

  Har aldrig varit inne på Carolas hemsida tidigare men jag tyckte att jag skulle läsa vad hon skriver eftersom denne Kevin tagit Carola i försvar i nästan varenda blogg som handlar om Carolas tankning…

  Nog är det särbehandling av Carola jämfört med en vanlig Svensson som säkert blivit polisanmäld för smitning av nota och att det uppmärkssammas måste ju en kändis vara beredd på och även de stackars fans som hon har måste ju fatta vad det innebär…