Brottslingen Göran Persson


Nu visar det sig att Näringslivets favoritkonsult Göran Persson fälls för arbetsmiljöbrott i samband med byggandet av sin andra herrgård i Sörmland.

Åklagaren har beslutat om ett strafföreläggande vilket är en väl avpassad påföljd med tanke på brottets art och grad. Det är orimligt att begära att näringslivsföreträdare ska vara insatta i det snåriga regelverk som gäller byggande, framförallt inte när det gäller uppförandet av egna lyxbostäder.

Vi kan i dagarna se hur hans kollegor i Skandia brottas med rättsväsendet för struntsummor som 17,5 miljoner. I det här fallet så verkar det inte ens föreligga något direkt uppsåt varför åklagarens bedömning verkar helt korrekt.

En person som är glad för att vi fått en ny regering är givetvis Persson. Han tjänar enorma pengar på att vi har en högerregering…

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Källor: DN SvD

[tags]Göran Persson, JKL, Näringslivet, Socialdemokraterna, Herrgård, Torp, Sörmnald, Arbetsmiljöbrott, Politik[/tags]


5 svar till “Brottslingen Göran Persson”

  1. Persson skulle ha tjänat lika mycket om socialdemokraterna bildat regering! Det är jag övertygad om!

  2. När bitarna faller på i Göran Perssons fall så tätnar mystiken om honom som pers(s)on.

    Är han en kapitalist i grund och botten? Vet han något om arbetarrörelsen överhuvudtaget? Har han bäddat för sig själv helt enkelt?

    Det som gör mig mest upprörd är ju hans konsultuppdrag. Det är ju mer eller mindre en förtäckt gåva? Man behöver ju bara vara, så att säga.

    Vara Persson…

  3. Jag som äkta socialdemokrat tycker att alla rövslickande riksdagsdelegater under Perssons regeringstid borde inte bara avgå utan också skämmas till förbannelse!!